Bellamy Gallery winactie
Winactie

Winactie | Bellamy Gallery

Aan het einde van het jaar wil ik nog even mijn jurk, of eigenlijk de winkel waar ik mijn jurk kocht in het zonnetje zetten. Een jaar lang droeg ik de donkerblauwe, letterlijk altijd goed jurk.

Bellamy Gallery

Bellamy Gallery

Bellamy Gallery is een bedrijf wat gaat voor volledige transparantie. Hun pijlers zijn:

 • Geen geheimzinnige marges, maar totale transparantie over de prijsopbouw.
 • Geen gekke kortingsacties, maar altijd de beste prijs.
 • Geen wegwerp mode, maar kwalitatieve key pieces.
 • Geen onnodige schakels, maar direct van de fabriek naar de klant

 “Dankzij onze ervaring weten we de beste leveranciers te vinden. We selecteren op kwaliteit, betrouwbaarheid en liefde voor het product. Alle fabrikanten stonden te trappelen om mee te doen, ook zij zijn toe aan vernieuwing.

Bij Bellamy kan je winkelen voor dames, heren èn kinderkleding. Dat vind ik ontzettend fijn. Bij ons heeft ieder gezinslid wel een van hun  kledingstukken in de kast hangen.

Waarom is transparantie zo belangrijk?

Veel fast fashion modemerken besteden het maken van hun kleding uit aan fabrieken. Het probleem is echter dat er geen rechtstreeks contact is van het merk of keten met de fabriek. Dat contact verloopt via tussenpersonen/bedrijven.

Het probleem is dat een merk of keten dus geen idee kan hebben hoe het er aan toe gaat in de fabrieken. En onder welke omstandigheden er genaaid wordt. Daarbij staat er zoveel druk op de prijs, dat het meeste geld naar al die schakels tussen de winkel, het merk en de fabriek gaat. Degene die je kleding daadwerkelijk maakt houdt hier dus niets aan over.

Bellamy doet dit dus volledig anders. Zij kennen de fabrieken waar hun kleding gemaakt wordt en daarbij werken ze op een compleet andere manier dan de reguliere modemerken.

Bellamy Gallery winactie

Wat ik zo leuk vind aan Bellamy

Zelf vind ik dat de kleding die ik er gekocht heb van ontzettend fijne kwaliteit is. Daarbij is er ruimte voor alle stijlen. Ik hou ontzettend van casual, ook omdat ik veel vanuit huis werk. Maar als je er netjes uit moet zien, bijvoorbeeld voor je werk of een afspraak, dan kan dat ook perfect.

Mijn jurk heb ik het meeste casual gedragen, met sneakers en vesten. Maar daarbij kon ik hem ook dragen voor een feestje of zelfs een begrafenis. En eigenlijk is dat mogelijk met bijna alle kleding van Bellamy Gallery.

Bellamy Gallery winactie

What’s in for you?

Nu mag ik namens Bellamy Gallery een toffe winactie doen hier op All about fair fashion. Je kunt €50 shoptegoed winnen bij Bellamy Gallery. Deze kan je inleveren bij één van de winkels, check hier onderaan de pagina want het zijn er wel zeven. Of in hun webwinkel

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Doneer €1,- of meer voor #onedressoneyear.
 2. Volg All about fair fashion & Bellamy Gallery op Facebook òf Instagram.
 3. En laat een reactie hieronder achter, zodat ik weet dat je meedoet.

De winactie is geldig tot en met 23 December 20.00. Op 24 december laat ik het de winnaar weten via een persoonlijk bericht.

 

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

18 Comments

 • Dankzij jouw onedressoneyear actie ben ik mij steeds meer bewust van faire kleding en merken. Het kan dus heel goed! Omschakelen naar alleen nog maar Fairwear! Ik ben ‘om’.

  Beantwoorden
  • Wat ontzettend leuk om te horen Rianne! Ik vind het heel tof om verhalen te horen van mensen die mee lezen en het anders gaan doen, hartverwarmend;-)

   Beantwoorden
 • Fantastisch dat je het (bijna) hebt volbracht! Ik ben dankzij jouw blog mij veel meer bewust geworden van eerlijke kleding en ben ik ook veel creatiever geworden met kledingstukken uit mijn eigen kast. Het geeft mij daarom ook een veel beter gevoel. Ik hoop van harte dat ik de cadeaubon mag winnen. Ik ben dankzij jouw blog maanden geleden op het spoor gekomen van Bellamy Gallery. Ik heb daar een cashmere vest gekocht en daar woon ik sindsdien in. Het lijkt mij heerlijk om er nog een te kunnen aanschaffen! 🙂

  Beantwoorden
  • Goh wat leuk Eva! Ik vind het zo fijn dat ik mensen kan inspireren om andere keuzes te maken. Helemaal tof om dan terug te horen dat je er mee aan de slag bent gegaan. You rock!!!

   Beantwoorden
 • Ja, zooo tof dat je dit doet. Jouw actie heeft al zoveel mensen aan het denken gezet. Ik vind het knap hoe jij het aanpakt en zo dicht bij jezelf blijft <3

  Het merk zelf kende ik nog niet. Lijkt me tof om een item te winnen zodat ik die ook in Engeland kan dragen.

  Beantwoorden
  • Jaa, jammer dat je gaat verhuizen, maar ook onwijs leuk voor jullie!!! Wie weet, fingers crossed;-)

   Beantwoorden
 • Ik kwam er dus laatst pas achter dat er zoveel winkels van Bellamy zijn en heb die in Haarlem bezocht. Echt een groot voordeel om eerlijke kleding ook gewoon te kunnen passen, dat is helaas nog maar zo weinig mogelijk. Heel veel succes met de laatste loodjes! Je bent een voorbeeld!

  Beantwoorden
  • Leuk Hermien, ik zag op je blog dat je er geweest was, heb je nog iets gekocht?

   Beantwoorden
 • Ik doe graag mee. Vind het heel tof wat je doet en deel je blog ook regelmatig.

  Tot binnenkort.

  Beantwoorden
 • Een supermooi merk en jij kan supertrots op jezelf zijn. Ik zie jou de jurk nu bijna al een heel jaar dragen (want ik zie je elke dag 😃) en ik doe dus graag mee! Laat je nog even weten waar ik nog een keer geld kan doneren?
  💚🍀

  Beantwoorden
  • Leuk!!! Je mag gewoon doneren via Whydonate, die link die op de ‘actie: one dress one year’ pagina staat en onderaan in het artikel.

   Beantwoorden
 • Wow je hebt het inmiddels bijna een jaar volgehouden. Wat een statement, en erg inspirerend! 👍 ik doe graag mee. Ik heb al eerder gedoneerd. Moet ik nogmaals doneren? 🙂

  Beantwoorden
  • Hoi Marlies, Dankjewel!
   Voor deze winactie moet je nog een keer doneren, maar het mag ook gewoon 1 euro zijn hoor;-).

   Beantwoorden
 • Tof! Ik heb nog nooit iets bij Bellamy besteld of gekocht, maar zit wel vaak in de webshop te gluren, want ze hebben mooie items! Dus ik doe graag mee 🙂
  En kneiters, zo knap dat je het gewoon (bijna) een heel jaar vol hebt gehouden! Petje af 🙂

  Beantwoorden
  • Dankjewel Nina! En wat leuk dat je al rond hebt gekeken in de webshop;-).

   Beantwoorden
 • He Lidia,
  Supertof dat je het volgehouden heb dit jaar met super leuke combi’s.
  Al viel het niet altijd mee, je hebt het gehaald.

  Met deze actie doe ik graag mee 😉

  Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.