Fair lifestyle

Weer terug van weggeweest

Onze vakantie zit er weer op. We hebben fantastisch Zweden bewonderd en nog even wat gezwommen aan de Zeeuwse kust. Eigenlijk dacht ik van te voren dat ik nog wel een blogje of twee zou schrijven tijdens de vakantie, maar de slechte Wifi verbinding liet dat niet toe. En wat was ik daar blij mee zeg! Vakantie is zo’n heerlijke periode om te reflecteren op alles waar je mee bezig bent en dat heb ik ook gedaan.

Wat minimaliseren met je doet

Ik ben natuurlijk fan van het minimaliseren van je kleding. Beter kopen, minder kopen en kritisch zijn op wat je wil dragen. Maar je kunt het natuurlijk ook toepassen op de rest van je leven.

Ik weet dat het nu een enorme trend is, want je schijnt gelukkiger te worden van minimaliseren. Zelf ben ik daar een klein beetje kritisch op, want trends gaan vaak ook weer voorbij. What’s next? denk ik dan. Maar op vakantie minimaliseren wij eigenlijk op een natuurlijke manier. We gaan vaak basic (voorheen kampeerden we, maar dit jaar zaten we in een blokhut). Dus ons huisje was een keuken, een tafel met stoelen en een slaapkamertje voor ons allevijf samen.

En yup, ik droeg ook op vakantie mijn jurk;-)

En het deed ons goed. Ongeveer vier setjes kleding was voor iedereen genoeg. Speelgoed hadden we zelfs teveel, want in de natuur is zoveel te beleven. We kwamen helemaal tot rust. En dat kan ik niet van iedere vakantie zeggen.

 

Wat heeft vakantie met jullie gedaan? Kwam je tot rust? En hoe werkte dat voor jullie?

 

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

2 Comments

  • Wij deden van slow citytripping in Kopenhagen. Heerlijke stad, daar zou ik kunnen wonen. Ik zie ons ook nog naar Zweden op vakantie gaan, ik ben benieuwd geworden naar die landen in het noorden.

    Beantwoorden
    • Ik zag het al op je blog, leuk zeg! Wij dacht juist bij de volgende keer Zweden eerst in Kopenhagen (of omstreken) te overnachten;-).

      Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.