workshop in my fair closet
Fair Fashion

Tip | Workshop ‘In my Fair Closet’

Ik ben iemand die het leuk vind om met anderen te sparren en te delen over onderwerpen die me bezighouden. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het onderwerp eerlijke kleding, toen was er eigenlijk nog niemand in mijn omgeving die zich daar mee bezighield. Dat was negen jaar geleden. Sindsdien is er gelukkig een hoop veranderd. Er zijn inmiddels al een hoop leuke blogs over duurzame kleding en lifestyle.

Workshop in my fair closet

Mocht jij het ook leuk vinden om eens met wat anderen te sparren over een eerlijke kledingkast. En wil je ook graag wat meer informatie over hoe je het nu aanpakt om je kledingkast te verduurzamen… Dan heb ik een tip voor je.

Christine, blogger van Zuiverewol.nl en medewerker bij Nukuhiva, geeft volgende week dinsdag 12 december een workshop: ‘In my Fair Closet.’ Je leert bij deze workshop hoe je een kledingkast opbouwt waar je trots op bent. Daarbij is het ook gewoon leuk om eens te kletsen met anderen, die dit ook graag willen aanpakken.

Ben jij er ook bij? Je kunt je opgeven via deze link op Facebook. De kosten zijn €5,- en hapjes, drankjes plus een leuke goodiebag zijn inbegrepen. De workshop wordt gehouden bij de toffe Fair Fashion Store Nukuhiva aan de Haarlemmerstraat 36 in Amsterdam.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.