Outfit of the day Fair fashion
Fair Fashion

Rood wit blauw

Bloggen over Fair fashion vind ik leuk, maar fotograferen vind ik het allerleukst aan bloggen. Vandaag had ik zin om te fotograferen en besloot een spontane outfit post te maken (zoals dat zo netjes heet). Toevallig droeg ik rood-wit-blauw in de goede volgorde.

Ik oefende vandaag dus wat met mijn afstandbediening (check mijn rechterhand;-)) en klooide wat aan met scherpte diepte. Het ging nog niet optimaal, maar op een dag gaat het me vast lukken.

O ja, het armband op de foto draag ik niet vaak, maar het heeft weer wel zo’n speciaal verhaal. Ik kreeg het van een sieraden maakster in Rusland toen ik daar ooit op reis was. Ik kan me haar gezicht nog voor de geest halen.

Outfit of the day Fair fashion

Outfit of the day Fair fashion


Haarband: Oud
Jasje: Vintage
Broek: Bellamy Gallery
Shirt: Is eigenlijk mijn jurk
Schoenen: Vintage Adidas sneakers

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

4 Comments

 • Mooie blazer! Ik ben nog niet toe aan outfitfoto’s van mezelf. 🙂

  Beantwoorden
  • Alles op z’n tijd toch? Mocht je er aan toe zijn, ik vind het hartstikke leuk om foto’s te maken, dus let me know!

   Beantwoorden
 • Knap hoor dat je zo foto’s van jezelf kan maken! Ik heb echt hulp nodig.

  Beantwoorden

Write a comment