Goodfibrations Pop-up shop
Fair Fashion

Pop-up shop Goodfibrations in Utrecht

Op social media zie ik het regelmatig voorbij komen dat webshops of merken een pop-up shop openen. Toen ik hoorde dat de bij mij bekende eerlijke webshop Goodfibrations er één zou openen in Utrecht, besloot ik langs te gaan.

Goodfibrations Pop-up

Webwinkel èn Pop-up shop

Op vrijdag 22 september opende Goodfibrations zijn deuren in de Schoutenstraat te Utrecht. Je kunt er nog winkelen tot en met zaterdag 1 oktober. Bij deze duurzame webshop kan je terecht voor merken als People Tree, Knowledge Cotton, Paäla en nog verschillende andere eerlijke merken.

Goodfibrations Pop-up

Op de vraag waarom deze ook fysiek haar deuren openen, antwoorden de oprichters Jos en Marlous dat het een mooie aanvulling is op de webshop. ‘Zo kan je met klanten wat meer doorpraten en heb je ook weer nieuw publiek wat kennis maakt met duurzame mode.’ De Schoutenstraat in Utrecht is ook een gezellig straatje met veel doorloop. Daarbij is het natuurlijk ook leuk om de mooie nieuwe najaarscollecties te zien hangen in een winkel.

Goodfibrations Pop-up

Goodfibrations Pop-up

Mocht je deze week in Utrecht zijn, of er misschien wonen, ga zeker even bij Goodfibrations kijken. Ik kocht er zelf een mooie rode kokerrok van People Tree waar ik eigenlijk al een jaar een oogje op heb. Woon je niet in Utrecht maar winkel je wel eens online, Goodfibrations staat ook in mijn lijst met eerlijke webwinkels.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment