one dress one year voor solidaridad
One dress one year

#onedressoneyear | waarom voor Solidaridad?

Zoals ik vorige week al schreef is mijn actie voor Solidaridad bijna afgelopen. Ik draag nu een jaar lang dezelfde jurk om meer aandacht te vragen voor de moderne slavernij in de kledingindustrie. Ik heb er een crowdfunding aan gekoppeld voor Solidaridad. Een organisatie die daadwerkelijk verschil maakt in de ketens van Katoen en Textiel.

Ik nam een interview af met Anne Katrien van Solidaridad, om nog eens even helder te krijgen wat voor goed werk Solidaridad doet. Hieronder kan je het interview bekijken en natuurlijk hoop ik dat je deze mooie organisatie een gift gunt ;-). Dat kan hier.

 

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.