MYOMY My Gym Bag
Fair Fashion

MY GYM BAG, een nieuwe aanwinst

Ik sta bijna iedere dag op het schoolplein. In de ochtend en ’s middags spring op de fiets en breng en haal mijn zoon en dochter. Er zijn dan drie dingen die ik altijd meeneem: Mijn sleutels, mijn portomonnee en mijn telefoon. Soms stop ik ze in mijn jaszakken of ik houd ze gewoon vast. Eigenlijk super onhandig. Ik heb ook een tijdje een klein vintage tasje gehad, maar die sloeg ik iedere keer tegen mijn dochter aan, die achter op de fiets zat.

Oplossing: MY GYM BAG Mini

Sinds kort is dat probleem opgelost. Ik mocht namelijk van MYOMY de nieuwe MY GYM BAG mini testen. Ik kreeg een mooie ‘hunter blue grey’ opgestuurd. De afgelopen weken waren MY GYM BAG en ik onafscheidelijk op het schoolplein. Als ik even weg moet is het een ideaal handzaam tasje om even mee te grijpen en je spullen in te gooien.

MYOMY ken je misschien wel van de bekende MY PAPER BAG met het toffe kartelrandje aan de bovenkant. Ik schreef een tijdje geleden ook een stukje voor hun positive icons campagne.

MYOMY My Gym Bag

MYOMY

Even kort over MYOMY. Dit tassenmerk maakt hun tassen op een eerlijke manier. De mensen die de tassen maken in India krijgen een eerlijk loon. En daarbij worden de producten gemaakt van natuurlijk gelooid leer. Dat betekend dat er geen giftige chemicaliën in het leer zitten en er gedacht wordt aan het milieu bij het maken van de producten van MYOMY.

MYOMY My Gym Bag

MYOMY My Gym Bag

Hoe is My Gym Bag ontstaan?

De MY GYM BAG is een nieuwe lijn van MYOMY. Het ontwerp is geïnspireerd op de voetbaltas uit de jeugd van de designer Ramon Middelkoop. MYOMY zegt er het volgende over: ‘Middelkoop heeft de eigenschappen uit de klassieke tas dit seizoen verwerkt in het nieuwe ontwerp van MY GYM BAG met unieke, elegante en praktische details.’

Zoals je ziet heb ik de miniversie getest. Zoek je één of twee formaten groter, of een andere kleur, dan kan je daar ook voor kiezen. Neem zeker een kijkje in de webshop van MYOMY en zet hem op je verlanglijstje!

 

Note: Deze blog is geschreven in samenwerking met MYOMY, maar mijn mening over de producten heb ik (en zal ik ook altijd) eerlijk weergegeven.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

4 Comments

 • Wat een leuk tasje!

  Beantwoorden
 • Erg leuke tas! Die gast zeker op mijn verlanglijstje.

  Beantwoorden
 • Echt een superleuke tas! Ik heb deze Myomy tas zojuist in het bruin besteld bij Manfield met 50 procent (!!!) korting. Ik ben er nu al blij mee.
  En nog de allerbeste wensen voor jou en je gezin.

  Beantwoorden
 • Ik heb de tas zojuist besteld bij Brandfield, niet Manfield, sorry…….

  Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.