DIY

Hip borduurwerk op mijn Youtube channel

Ik beloofde jullie eerder al mijn filmpje over mijn borduuravonturen op mijn jurk. Eindelijk is hij af, want er ging nog al wat tijd in zitten, haha. Vorige week had ik mijn week niet zo, ik kon opeens niet meer lopen vanwege een slijmbeursontsteking. Gelukkig is dit nu beter, ik heb nog wel pijn, maar ik kan me weer fatsoenlijk bewegen.

Hieronder kan je zien hoe ik de borduurwerkjes nu aanpak, maar het is nog ‘work in progress’.

https://www.youtube.com/watch?v=9Wk829YLvLQ

Wat vonden jullie ervan? En wil je een like geven (als je het leuk vond natuurlijk), want dan gaat het filmpje ook circuleren op youtube en bereik ik misschien weer wat meer mensen. Alvast superbedankt!!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.