Eerlijke kleding, filippa k.
Welkom

Fair Wear Friday on Monday

Eerlijke kleding, filippa k.

eerlijke kleding, filippa k.

eerlijke kleding, fair wear friday

eerlijke kleding, filippa k.

De laatste tijd ben ik met veel dingen tegelijk bezig en vandaar dat het hier op de blog ook aardig rustig is. Afgelopen vrijdag lukte het dus ook niet om aan Fair Wear Friday te doen. Ik liep rond in hele oude kluskleren, dus ook niet very charming om te laten zien haha. De komende tijd zal het nog even rustig blijven en dan vanaf 21 november (dan bestaat All about Fair Fashion een jaar) ga ik iedere dag bloggen. Daar heb ik superveel zin in!

Mijn Fair Wear Monday bestaat nu uit:

Trui ♥ Filippa K. via Marktplaats
Filippa K. is een mode ontwerper die zonder er al te veel woorden aan vuil te maken, duurzaam en eerlijk haar kleding ontwerpt en produceert. Nieuw vind ik haar kleding nog al aan de dure kant, maar via marktplaats vond ik deze gave oversized trui. De kleuren zijn perfect voor mij, een heerlijke, warme, echte wollen trui voor koude winterse dagen.

Legging ♥ Hema
Deze legging heb ik al heel lang, nog voor mijn ‘alleenmaareerlijkekleding’ tijdperk. Ik draag hem waarschijnlijk tot de gaten er in zitten. Hier zag ik al wel een eerlijke en duurzame variant.

Tas ♥ Gekregen van een vriendin
Deze tas komt van een markt in Kenia en ik kreeg hem van een vriendin die hem daar kocht. Zij droeg hem nooit en ik ben er hartstikke blij mee. Best een goede tip om af en toe te ruilen van spullen met vriendinnen. Je kunt ook eens in je eigen kast kijken of er wat ligt wat je misschien wel weg wilt geven, misschien maak je er iemand superblij mee.

Schoenen ♥ Via United Wardrobe
Deze sneakers heb ik hier ook al vaker laten zien en vond ik dus via United Wardrobe. Zoek je sneakers zo goed als nieuw en nog een beetje van de laatste collecties, dan zou ik zeker een kijkje nemen op deze marktplaatsachtige website.

Geniet van jullie week en hopelijk tot vrijdag. O ja, je kunt me ook volgen via Instagram en Facebook.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

3 Comments

 • Übercoole trui!

  Beantwoorden
 • Oh, wat een fantastische trui! Ik ben ook nog op zoek naar zo’n trui om in te wonen, misschien moet ik ook maar eens op marktplaats kijken 🙂 Fijne outfit zo!

  Beantwoorden
  • queria saber como posso ta tradalhanbo com o cartao magazine por que esto imobilhando minha casa e gostei dos precos da magazine entao queria ta pedindo um cartao

   Beantwoorden

Write a comment