Welkom

Fair Wear Friday 7

Eerlijke kleding

Op deze Fair Wear Friday laat ik jullie een outfit zien met mijn favoriete trui (voor nu dan;-)). Ik draag een Kuyichi trui die ik kocht bij Nukuhiva – Fair Fashion en wat een fijn ding is dat zeg. Heerlijk zacht materiaal, toffe tekst erop, lekker stoer, wat wil je nog meer. De kleur vind ik ook heel mooi, ik heb gezien dat deze kleur komende herfst ook veel terug gaat komen. Mocht je modebewust zijn en de kleur staat je goed, een aanradertje.

Ook deze zwart grijze broek die ik hier draag is van Kuyichi, een beetje stretchy skinny jeans. Hij zit heerlijk, omdat er een beetje rek in zit. Ik draag hier de pijpen opgekruld, omdat de meeste broeken net iets te lang voor mij zijn. Meestal kan ik ze dan zelf wel korter maken.

En dan mijn Palmaira Sandals, dit zijn deze zomer echt schoenen die ik bijna iedere dag draag. Deze schoenen, die eerlijk en lokaal op Menorca gemaakt zijn, zitten echt zó lekker. Ik heb er wandelingen op gemaakt, rondgestruind in dorpjes, de hele dag mee autogereden. Volgens mij heb ik er alles mee gedaan, inmiddels zijn ze in een staat, dat ik rode schoenpoets moet gaan kopen. Maar ik denk dat dit blijvertjes zijn, misschien wel toekomstige ‘klassiekers’.

Fair Wear Friday

eerlijke kleding

Wat dragen jullie op Fair Wear Friday?

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

3 Comments

  • Wat zie je er weer fantastisch uit! Heel leuk ook die schoenen.

    Beantwoorden
  • I admire his studio crnatioes – these are real future systems. Studying on being as good as he was – and works are. One of the best and most advanced design minds. Will miss him.

    Beantwoorden

Write a comment