Kuyichi
Welkom

Fair Wear Friday 5

Kuyichi

Het is weer Fair Wear Friday en vandaag is een heel bijzondere vind ik zelf. Zoals je misschien weet heb ik een capsule wardrobe, dat betekend dat ik maximaal 33 kledingstukken in mijn kast heb. Nu is dit nog erg wennen moet ik zeggen en heb ik al verschillende kledingstukken ingeruild voor andere. Met ongeveer 33 stukken moet je erg creatief zijn en is er op den duur niet veel nieuws meer om te laten zien.

Het toffe is dus dat ik vandaag wat kledingstukken mag laten zien van Kuyichi. Wow, wat een tof merk!!! Ik mocht ze lenen bij Nukuhiva. En ik kwam erachter dat deze kleding helemaal binnen mijn stijl past, lekker stoer, maar toch nog vrouwelijk.

Fair Wear Friday

Kuyichi

Het merk Kuyichi is het eerste Nederlandse merk dat op een duurzame en fair trade manier produceerde. Ik weet nog dat ik ongeveer 7 jaar geleden een spijkerbroek van Kuyichi kocht. Ik was er superblij mee en heb hem, tot hij op de draad versleten was gedragen. Op dit moment ligt hij nog in mijn kast als klusbroek. Kuyichi vindt dat we samen een verantwoordelijkheid hebben voor de aarde en zijn bewoners, voor elkaar en dus ook voor de makers van onze kleding. Kuyichi gebruikt voor hun kleding collecties biologisch katoen, gerecycled polyester en zelfs gerecyclede jeansstoffen.

Ik vind de visie van Kuyichi heel mooi: ‘We believe sustainability isn’t just a trend. And it shouldn’t be the next generation’s job. We see it as our mission. Now and in the future.’ Duurzaamheid is inderdaad geen trend, we zouden het allemaal belangrijk moeten vinden.

Kuyichi

Fair Wear Friday
Foto’s: Dana Rijkhoek

Ik draag vandaag een supertoffe trui en jeans van Kuyichi. De slogan Do. op de trui vind ik erg tof, dat past ook wel bij mijn persoontje, haha. De jeans is een beetje boyfriend model, maar dan wel met strakke pijpen. Hij zit echt superlekker. Mijn zonnebril heb ik bij de kringloop gekocht en de schoenen zijn van Episode.

Kom je trouwens binnenkort nog bij Nukuhiva en koop je een Kuyichi jeans, dan krijg je een jeanskussen van gerecyclede spijkerbroeken kado. Hoe tof is dat?

Ik wens jullie een heel fijn weekend en wat dragen jullie?!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

7 Comments

 • echt leuke kleren en de foto’s zijn goed gelukt;)

  Beantwoorden
  • Ja he! Ik heb de link naar je instagram toegevoegd;-)

   Beantwoorden
   • Pois tb me está a querer parecer. acho que vou voltar ao ciclismo, limitador a subir e escape livre a descer? sou candidato a qualquer corrida.Eles que se preocupem é com as chegadas perigosas e com as etapas desumanas que apresentam aos ciclistas. Isto são extiacricedndes de quem n deve ter mais que fazer

    Beantwoorden
   • Ben dis donc, c'est la top affaire ton perf' sans manches……….C'est que tu devais l'avoir…..De belles associations aussi à venir avec tes fameuses Minelli en attente!!!

    Beantwoorden
   • I got a Toshiba Netbook, wasn’t expensive, maybe £270 similar hard drive size to above, not sure of processor speed but it does the trick, and it literally does fit in the inside pocket of my fleece, pretty cool seeing the envy when I reach in to take it out during meetings and to Richard – the small size is a real blessing when you travel around a lot – especially on planes.

    Beantwoorden
   • 2baאסף שלום,תודה על מידע שימושי.לי עצמי יש מערכת של 15 קוו”ט מחוברת רשת (66 פנלים של חברת Sunpower בהספק של 225 וואט כ”א)נשאר לי עוד קצת מקום על הגג ואני מתכנן להקים עליו מערכת עצמאית..לא ממש קשור אבל יש לי גם מערכת מים אפורים בשיטת האגן הירוק/רטוב אם מישהו מעוניין בצמחי מיםלמערכת כזו אשמח לתת בחינם (גומא פפירוס,קנה מצוי,קנה הודית,ספלילה,שבטבט…)אליעד054453273921

    Beantwoorden
   • Sziasztok!Minden nap megnézem a gólyagyerekeket, annyira a szívemhez nÅ‘ttek már… Sajnálni fogom, ha végleg elrepülnek. Nagyon irigylem a családot, akikhez “beköltözött” Csucsi, én biztosan egész nap a közelében lennék és gyönyörködnék benne :)Kérdés: nem lehetne naponta írni róluk (legalább pár sort) a webnaplóban? Szívesen olvasnék arról hogy vannak a “gyerekek”.Ãœdv.K.Zs.

    Beantwoorden

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.