fair fashion
Fair Fashion

Fair Wear Friday 22 X Armedangels

fair fashion

Deze week had ik een probleem, eentje waarvoor ik me een beetje schaam zelfs. Ik stond voor mijn kast en dacht aan de fair friday shoot die ik weer wilde maken deze week. En ik dacht ‘ik heb niks om aan te trekken’. En dat terwijl ik toch echt genoeg kleren heb. Tegelijk realiseerde ik me dat dit het moment is om creatief naar mijn kledingkast te kijken. Ik maakte dus een combinatie van kleding die weer even anders is. Zo droeg ik dit jurkje veel in het voorjaar, maar nu kan ik hem ook nog prima aan met een panty en laarzen. Ik ben blij dat ik het zo heb opgelost. Herkennen jullie het?

This week I had a problem, One where I am a little bit ashamed of. I looked into my closet and thought about this fair friday blogpost. And I had the feeling that I didn’t have anything to wear. On the other hand, I have a closet full of clothes. I realized that this was the moment to be creative and look different to my clothes. So I made a combination of clothes I wear normaly different. This dress I wear usually in springtime, but I can wear it perfectly fine now with stockings and boots. So I’m glad that I solved this one. Do you recognize this feeling?

eerlijke kleding

eerlijke kleding

fair fashion

Jas/Coat: Preloved, tweedehands
Jurk/Dress: Armedangels
Panty/Stockings: Swedish Stockings via Nukuhiva
Laarzen/Boots: Old
Tas/Bag: Gekregen van een vriendin/gift from a friend

violence against women

Het is vandaag ook de internationale dag tegen huiselijk geweld. Miljoenen vrouwen worden jaarlijks slachtoffer van seksueel en huiselijk geweld. Seksueel geweld komt ook aan de lopende band voor onder vrouwen die werken in de kledingindustrie, daarom wil ik er hier ook even bij stil staan…

 

Today it is International Day for the Elimination of Violence Against Women. Millions of women are victim of domestic and sexual violence. It is also a big issue in the garment industry, so today I want to give some attention to the subject…

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

4 Comments

 • Ja, fijn he, dat je sommige jurkjes het hele jaar door kan dragen!
  Ik draag vandaag ook een jurk met korte mouwen. Met een longsleeve eronder, vestje erboven, panty (de mijne is ook van Swedish Stockings 🙂 ) en enkellaarsjes kan het prima. Zo halen we meer rendement (én vreugde) uit onze garderobe 🙂

  Beantwoorden
  • Zeker weten Becky, tof dat jij het ook zo doet!

   Beantwoorden
 • Wat een super-foto-locatie! Mooi geworden! En ja, dat creatief naar mijn kledingkast kijken, neem ik me nu onmiddellijk voor voor morgenochtend…! Ná de voetbal om 8:15 uur 😳😜

  Beantwoorden
  • Haha, het blijft lastig he;-)? Is het nog gelukt?

   Beantwoorden

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.