Fair Wear Friday
Fair Fashion

Fair Wear Friday 2

Fair Wear Friday

Ik heb vandaag een keer wat geks gedaan op Fair Wear Friday. Meestal doe ik op één dag een fotoshoot en maak ik gelijk de blogpost. Zo ook vandaag, maar het weer is echt niet fijn, dus ik dacht ik ga binnen fotograferen met mijn zwarte foto achtergrond. Het is een beetje vreemd uitgevallen vind ik zelf, maar ik zie het maar als onderdeel van het ontplooien van mijn fotografie skills, haha. Anyway, ik besloot dat ik ze gewoon ga plaatsen op Fair Wear Friday. Ik vind het niet zo’n succes, dus waarschijnlijk ga ik de volgende keer gewoon weer naar buiten..

Mijn Fair Wear

Ik draag vandaag een jumpsuit van Essential Antwerp, geen eerlijk merk, maar ik heb deze tweedehands via marktplaats gekocht. En verder heb ik ontzettend lekker zittende schoenen aan die ik bij Seasalt kocht van het merk Palmaira Sandals. Ze zitten super, maar dan ook echt superlekker en zijn op een eerlijke en traditionele manier gemaakt op Menorca. Echt, als je nog eerlijke, lekker zittende en leuke sandalen nodig hebt voor de zomer, koop deze. Ze hebben ze in heel veel kleuren. En ik draag de bandana die ik vorige week ook droeg, volgens mij heb ik hem deze week op drie verschillende manier gedragen, echt een fijn ding.

Een heel fijn weekend!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

Write a comment