eerlijke kleding
Welkom

Fair Wear Friday 15

eerlijke kleding

eerlijke kleding

eerlijke kleding

Op Fair Wear Friday laat ik altijd aan jullie zien welke eerlijke kleding ik altijd draag. Het kan natuurlijk niet je smaak zijn enzo, maar hier laat ik je zien dat eerlijke kleding niet geitenwollensokkenachtig is en ook niet altijd minimalistisch en clean hoeft te zijn. Als jullie mijn blog al wat langer volgen, dan weet je misschien dat ik graag bij Nukuhiva, de eerlijke kledingwinkel van o.a. Floortje Dessing kom. Zij verkopen ook het merk Kuyichi, met leuke wel wat stoere kleding.

Vandaag op Fair Wear Friday laat ik jullie een jurkje zien van Kuyichi wat ik hier al eerder droeg. Toen wat netjes met een jasje en hakken en nu gewoon lekker met een legging en sneakers. Mijn legging heb ik overigens al heel lang en kocht ik ooit niet,duurzaam en niet eerlijk bij Hema. Ik draag mijn oude kleding gewoon af, ook al is deze niet altijd eerlijk gekocht. Mijn blingbling gouden sneakers kocht ik tweedehands op United Wardrobe, een marktplaatsachtige website waar je superleuke en hippe (merk)kleding kunt kopen.

Ik hoop dat jullie ook een fijne vrijdag en een leuk weekend hebben! Laat me weten als je ook een eerlijke outfit aan hebt vandaag. En misschien wil je wel meedoen aan Fair Wear Friday, laat het me weten, dan vraag ik of je lid mag worden van de (besloten) Facebookgroep…

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

2 Comments

Write a comment