Fair fashion
Fair Fashion

Fair Wear Friday 14

Fair fashion

Fair fashion

Fair fashion

Fair fashion

Na een week vol met griep ben ik weer bij jullie terug met Fair Wear Friday. Bij ons heerste het enorm, zelf lag ik maandag plat en in de loop van de week volgden onze kids. Gelukkig zijn we nu weer allemaal beter.

Een tijdje geleden deed ik, zoals je misschien meegekregen hebt, een kleur en stijl advies. Toen kwam ik er ook achter dat mijn kast niet zoveel kleur bevatte, in ieder geval niet de kleuren die bij mij passen. Doordat ik drastisch heb opgeruimd hing er ook niet heel veel meer in, haha. Toen ik dus bij de tweedehands winkel dit jurkje tegenkwam in precies één van ‘mijn’ kleuren, heb ik deze mooi meegenomen.

Het jurkje blijkt van Cora Kemperman te zijn, een eerlijk merk wat al een tijdje failliet is. De stof is mooi en zit heerlijk (niet onbelangrijk;-)). Verder draag ik mijn Veja sneakers, kringloop zonnebril en mijn portemonnee/clutch is van O My Bag.

Hebben jullie laatst nog eerlijke of duurzame aankopen gedaan? Fijn weekend allemaal!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

2 Comments

 • Wat een mooi kleurtje zeg! Volgens mij is dat ook ‘mijn kleur’.
  Zelf wil ik nog heel graag een jas die in alle seizoenen te dragen is.

  Ik heb er een gezien die zo gaaf is alleen de prijs… 160 euro… pfff

  Beantwoorden
  • Jaaa, jassen zijn ongelofelijk duur! Ik heb pas een zwart nepleren tussenjasje gekocht tweedehands. Maar ik moet de perfecte jas ook nog vinden (en er dan eerst voor sparen ben ik bang;-))

   Beantwoorden

Write a comment