Eerlijke kleding
Welkom

Fair Wear Friday 11

Eerlijke kleding

eerlijke kleding

eerlijke kleding

eerlijke kleding

Vandaag schrijf ik mijn Fair Wear Friday post vanuit de trein, op weg naar Rotterdam. Daar ben ik nog nooit bewust geweest om de eerlijke shopmogelijkheden te bekijken. Volgende week meer daarover;-). Zoals je woensdag hier kon lezen heb ik een kleuradvies gehad bij Joella van Boomimpress. Deze week ben ik bij de kringloop gaan kijken of ze wat leuke dingen hebben in ‘mijn kleuren’. Ik heb nu wel genoeg basic kledingstukken, maar weinig kleur, dus ik dacht ik kijk of ik misschien wat tegenkom.

Ik had geluk dat ik dit Fuchsia roze truitje tegenkwam voor drie euro. Ook kocht ik nog een zonnebril van Toms in de Sale bij een reguliere winkel voor €25. Normaal vind ik deze zonnebrillen best duur, maar met dit koopje was ik blij. Door tweedehands met nieuw te combineren probeer ik toch een betaalbare eerlijke garderobe samen te stellen.

De rok die ik hier draag is een DIY probeersel, ik maakte deze rok van een oude spijkerbroek. Hij bevalt ontzettend goed. Omdat ik drie kleine kids heb, is voor mij praktische kleding heel belangrijk. In deze rok kan ik me vrij bewegen, hij is redelijk vlekkenproof (dat wil zeggen, vlekken zijn niet direct zichtbaar;-)) en hij is een beetje alternatief. Ik vind het leuk als mijn kleding net een beetje anders is dan wat iedereen draagt en daar is deze rok perfect voor.

O ja, en mijn schoenen zijn vintage, gekocht bij een winkel waarvan ik de naam niet meer weet in Utrecht. Ik weet helaas ook de prijs niet meer, maar dit zijn de schoenen die ik waarschijnlijk voor 20 jaar lang zal dragen. Ik vind ze perfect.

Wat vinden jullie eigenlijk van kleding kopen bij de kringloop? Doe je dat wel eens?

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment