Fair Wear
Welkom

Fair Wear Friday 10

Fair Wear

Fair Wear

Fair wear

Fair Wear

And there we are again on Fair Wear Friday! Leuk dat je weer meekijkt, want op vrijdag laat ik altijd een duurzame en/of eerlijke outfit zien. Hopelijk inspireer ik jou daarmee en help ik het etiket ‘duur’ en geitenwollensokken’ imago van eerlijke kleding wat meer om zeep.

Vandaag is het dus superheet, 33° C is het hier volgens mij. Ik draag vandaag een fijne Jumpsuit die hartstikke gratis was op een kledingruilfeestje. Een ketting die ik jaren geleden in Oostenrijk kocht in zo’n uniek winkeltje en mijn welbekende Palmaira Sandals die je helaas nog niet in Nederland kunt kopen. Ik kocht ze bij Seasalt voor ongeveer €50,-.

Zo zie je maar weer dat eerlijke en duurzame kleding niet perse duur hoeft te zijn. Ik combineer heel erg vaak eerlijke met tweedehands kleding en ben dan even duur uit als dat ik een setje zou kopen bij de Only of de Esprit bijvoorbeeld.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

8 Comments

 • Zitten ze fijn die sandalen? Ze staan ook op mijn verlanglijstje.

  Beantwoorden
 • Leuke jumpsuit! Ik wil ook een keer naar een kledingruil 🙂 Lijkt me zo fijn om je oude kleding in te wisselen voor nieuwe haha.

  Beantwoorden
 • Leuke blog weer! Binnenkort organiseren ze in Goes ‘de waslijn’ je kunt kleding inleveren en hetzelfde aantal uitzoeken. Volgens mij organiseren ze dat evenement in steeds meer steden.

  Beantwoorden
  • O wat leuk! Dat klinkt een beetje hetzelfde als een kledingruil. Ik vind het echt een fantastisch concept, ben benieuwd hoe je het hebt gehad!

   Beantwoorden
 • Wat sta je er weer leuk op! Gave outfit!Stoer hoor.

  Beantwoorden

Write a comment