Ootd
Fair Fashion

Fair outfit of the day

Ootd

ootd

ootd

eerlijke kleding

Zomaar een eerlijke outfit van de dag met een geleende broek van LENA library, tweedehands schoenen, een geruilde trui en een muts ‘handmade by me’.

LENA

Ik sloot weer een abonnement af bij de LENA library omdat ze nu ook ruilpunten krijgen op meerdere plekken in Nederland, waaronder Utrecht waar ik dichtbij woon. Zo kan ik digitaal mijn kleding uitzoeken en ruilen. Ik ben weer erg enthousiast om een abonnement te hebben, ze hebben zulke mooie vintage en eerlijke kleding.


Just another outfit of the day with pants of our LENA fashion Library, preloved sneakers, a swapped sweater and a beanie ‘handmade by me.’

LENA

I have a subscription at the LENA fashion library in Amsterdam. There you can borrow clothes instead of books. After a few weeks you can bring them back and borrow new clothes. I think it is a perfect concept.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

Write a comment