#30wears
Fair Fashion

Fair Friday 27 x #30wears

fair fashion

#30wears

fair fashion

#30wears

Wow, het is alweer de laatste fair fashion friday van het jaar! Ik ga geen standaard dingen zeggen als ‘wat is het snel gegaan!’ Maar die neiging had ik wel, haha. Vandaag draag ik de vierde combinatie met mijn Studio Jux blouse, een hele comfortabele met mijn hysterische vest.

Ik heb ook alvast een aankondiging, want volgend jaar ga ik een heel spannend en bijzonder project doen. IK GA EEN HEEL (JA ECHT) JAAR LANG DEZELFDE JURK DRAGEN! Speciaal om aandacht te vragen voor de slechte omstandigheden in de kledingindustrie. Ik begin zondag 1 januari en aanstaande maandag vertel ik er alles over hier.

Even terug naar mijn outfit van de dag op Fair wear friday:

Blouse

Studio Jux, deze draag ik al heel de week en combineert fantastisch met allerlei soorten kleding.

Vest

Mijn vest haakte ik zelf, een project waar ik enorm lang over heb gedaan en wat mijn waardering voor handwerk behoorlijk heeft opgekrikt.

Broek

Dit is een tweedehands broek van G-star die ik ooit kocht bij de kringloop de ARM in Utrecht. Echt een pareltje, ik denk dat ik deze wel honderd keer gedragen heb als het niet meer is.

Fijn weekend allemaal


On friday I always show one of my fair fashion friday outfits. This one is the fourth in a row with my Studio Jux blouse and my handmade crochet cardigan. It’s also the last one this year and I’m not going to say how fast things has gone (but they are;-)). 

Also I have an announcement, a real special one: I am going to wear one dress for one year long. I will do this to get attention for the horrible situation in the fashion industry. I start at january first an on monday I will tell you all more.

So today I wear my fair Studio Jux blouse, my handmade (by me) crocheted cardigan and a preloved G-star jeans from the thriftstore.

Have a nice weekend!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

9 Comments

 • Ik volg je met grote interesse!

  Beantwoorden
 • Ik vind het iedere keer weer interessant en inspirerend. Ga zo door! Ben benieuwd naar je project een heel jaar lang dezelfde jurk dragen!

  Beantwoorden
  • Dankjewel Ineke, leuk om te horen! Ja het is wel een spannend project;-).

   Beantwoorden
 • Wow, ik ben onder de indruk van dat vest! Ik herken die waardering voor handwerk wel, nu ik een klein beetje heb leren naaien. En ik ben ook heel erg benieuwd naar je project, wat een statement!

  Beantwoorden
 • Leuk, een jaar lang met dezelfde jurk! En spannend! Het zal in elk geval een hoop keuzestress wegnemen. ☺

  Beantwoorden
 • Wat een geweldig vest! Dat zal best een hoop tijd hebben gekost om te haken. Zelf heb ik een oude beddensprei met granny squares (en gehaakt door oma) voorzichtig losgemaakt en omgetoverd tot poncho. Maar ik heb nog een stuk over, voor een ander project… Leuk dat ik je blog heb gevonden. Ben druk bezig met een fair fashion garderobe, maar dan zelfgemaakt.

  Beantwoorden
 • Ik blijf maar gapen naar dat prachtige vest. Zo gaaf!
  En wat tof dat project. Hoe gaat het in zijn werk? Draag je echt elke dag die jurk? Nee toch?

  Beantwoorden

Write a comment