Fair fashion
Fair Fashion

Fair Friday 26 x People Tree

Fair fashion

eerlijke kleding

fair fashion

eerlijke kleding

eerlijke kleding

Baby it’s cold outside! Vanmorgen deed ik mijn Fair wear friday bij een meertje in de plek waar ik woon. Het was lekker rustig, wat ook niet gek is, als het zooo koud is buiten, haha. Ik draag vandaag vintage, People Tree en Swedish Stockings.

Shirt

Dit shirt droeg ik vorige week ook, superhandig die streepjes want je kunt ze overal bij aan. Ik kocht ze bij een vintage per kilo winkel in Amsterdam.

Rok

Deze rok is van People Tree, een duurzaam merk wat al jaren eerlijke kleding verkoopt en ook eigen fabrieken heeft op verschillende plaatsen in de wereld. Hij is uit een oudere collectie en ik kocht hem bij Charlie + Mary in Amsterdam. Hetzelfde model is er wel in een fellere kleur rood, check deze post van woensdag.

Panty

Dit is een donkerblauwe panty van Swedish Stockings, een duurzaam ‘pantymerk’, hoe zeg je zo iets;-). Je kunt ze kopen bij onder andere Goodfibrations en Watmooi.

Ketting

Dit is een ketting die ik al heel wat jaren heb, ooit gekocht bij zo’n uniek winkeltje in Oostenrijk. Het zou me niet verbazen als hij handgemaakt is (en dan voor een eerlijke prijs). Dit is zo’n accessoire die vastzit aan een mooie herinnering, ik zal ‘em ook niet zo snel wegdoen denk ik.

Schoenen

Mijn schoenen kocht ik bij een tweedehands winkel in Utrecht, ik droeg ze al in eerdere posts. Het zijn lekkere stoere basic schoenen die ik bij heel veel van mijn kleding aan kan.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

2 Comments

Write a comment