Fair fashion
Fair Fashion

Fair friday 25

fair fashion

Vandaag heb ik even geen zin in ‘exposure’, dus ik maakte mijn foto’s in onze tuin. Een lastige, want daar hebben we niet zoveel ruimte. Ik draag ook mijn rode jas en als ik die op de foto zet, is die ook heel nadrukkelijk aanwezig. Maar goed, dit is dan mijn fair friday outfit:

Jas

Kocht ik vorig jaar via marktplaats, ik vind rood nog steeds een fantastische keuze en ik draag hem graag. Ik heb bewust voor het model gekozen, een a-lijn, waarvan ik vind dat ‘ie me altijd goed staat.

Shirt

Ik draag een vintage shirt wat ik kocht bij een ‘vintage per kilo shop’ in Amsterdam. Ik begrijp nog steeds niet helemaal het concept daarvan. Soms zie ik het voorbij komen op andere blogs. Ik dacht dat het misschien goedkoper zou moeten zijn, maar voor een paar laarzen en een shirt was ik ongeveer 40 euro kwijt, wat ik volgens mij bij Episode ook zou betalen. Dus weet je wat er speciaal is aan vintage per kilo, laat het me weten!

Sjaal

Tweedehands gekocht bij Sisters in Utrecht. Een leuk winkeltje waar je ook goede en mooie merkkleding kunt scoren als je geluk hebt. Een keer zag ik er zelfs een paar designer schoenen staan voor een spotprijs (misschien waren ze wel nep, dat kan ook natuurlijk). Ik heb ze niet gekocht, want ze waren totaal niet mijn ding.

Broek

Deze broek van Bellamy Gallery draag ik supergraag, hij zit heerlijk. Hij heeft een hoge taille en wijde pijpen, ik ben superblij dat dit model weer terug komt in het modebeeld.

Schoenen

Ook tweedehands gekocht bij een winkeltje (de kijkdoos) in Woerden. Het zijn echt hele mooie halfhoge laarsjes. Ik draag niet zo graag pumps, maar deze laarsjes kan ik wel perfect aan onder een jurkje.

Eerlijke kleding

img_0297

Fair fashion

Today I didn’t feel much for ‘exposure’ somewhere, so I made my outfit pictures in our garden. A little bit hard, because we don’t have that much of space. I wear my red jacket, which is very outstanding, which I noticed afterwards;-). Anyway this is my fair friday outfit:

Coat

I bought this one last year on the Dutch ebay, I still love it very much because of the model and the color.

T-shirt

This one I bought in a vintage per kilo shop in Amsterdam. I still don’t know what the deal is of vintage per kilo, is it cheaper?

Scarf

The scarf I bouht in a cute little second hand shop in Utrecht, where I live nearby. Sometimes when you’re lucky the have very cheap designers items (but maybe they are fake, I’m not sure).

Pants

These pants are fairly made by Bellamy Gallery, a complete transparent (web)shop owned by two Dutch ladys.

Shoes

These boots I also bought second hand in my own town. I don’t like pumps, so these boots are perfect for me with a dress or something need.

Have a nice weekend!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

1 Comments

  • Oehoe wat een duur vintage concept. Ik betaal vaak echt per kg. Dat scheelt zoveel.

    Beantwoorden

Write a comment