Fair Fashion Eljada
Fair Fashion

Fair Fashion outfit met Eljada

Ik was na mijn #onedressoneyear een beetje klaar met al die outfit blogposts. Ik weet, mijn blog gaat over fair fashion, maar eigenlijk ben ik niet echt een modemeisje. Ik doe dit vooral omdat ik eerlijke kleding echt onwijs belangrijk vind en ik het creatieve proces van bloggen ook leuk vind. Alles eromheen is soms best vermoeiend. Altijd aanwezig zijn op social media, jezelf constant laten zien. Maar ja, dat laatste is ook  ‘part of the job.’

Fair Fashion Eljada

Fair Fashion Eljada

Fair fashion outfit of the day

Die ‘outfit of the day’ term vind ik wel grappig. Het dekt de lading, maar ik ben helemaal niet zo van iedere dag een andere outfit. Ik heb zelfs bijna altijd een outfit wel twee dagen aan. Mits die niet onder gesnotterd of nat en vies geregend is. Maar vandaag wil ik jullie Eljada fair fashion laten zien. Ik draag op deze foto’s een shirt met de tekst ‘Act justly, Love mercy, Walk humbly. Het is een quote uit de bijbel en voor mij is het wel een beetje een lijfspreuk. Geloven is voor mij niet iets van veel woorden, maar vooral gewoon het goede doen.

Even terug naar Eljada Fair fashion. Dit is een piepkleine webshop met een paar mooie eerlijke shirts en truien voor mannen en vrouwen. De unieke teksten maken het eigenlijk speciaal. Eljada verteld het volgende over hun missie.

Wij houden van fashion, maar ook van fair. We willen graag een positieve boodschap uitstralen en niet alleen met woorden. We willen positiviteit onderdeel laten zijn van het productieproces van onze kleding. Daarom dat we ook graag willen dat de arbeidsomstandigheden goed zijn van alle werknemers, degene die de shirts maken, degene die ze bedrukken en degene die ze verkopen. Hierdoor kun jij met een gerust hart onze kleding dragen.

Fair Fashion Eljada

Wat draag ik vandaag?

Jasje – Al best oud, via de kringloop denk ik.

Shirt – Eljada Fair fashion, webshop met eerlijke shirts, truien en tassen voor mannen en vrouwen.

Broek – Geleend via Lena de Kledingbibliotheek

Schoenen – The Kindreds, handgemaakte boots uit Noord Afrika.

Tas – MYOMY do goods

 

Foto’s: Square1Magazine

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

3 Comments

 • Hoi Lidia, leuk om te lezen! Ik ben zelf ook niet zo’n ‘mode meisje’ maar eerlijke kleding vind ik wel heel belangrijk (en verder ook goed zorgen voor elkaar en de aarde, op andere vlakken). Daarom vind ik t juist tof om je blog te lezen. En leuke webshop, ben zelf ook gelovig, dus misschien bestel ik er eens iets, als ik t nodig heb ten minste ;).

  Beantwoorden
  • Kleding gaat inderdaad niet voor iedereen over mode en trends hè?! Fijn dat ik je kan inspireren met All about fair fashion, onwijs leuk om te horen!

   Beantwoorden
 • Wij vrouwen blijven gewoon geïnteresseerd in mode, en blijven daarom blogs als deze maar al te graag volgen. Tegenwoordig ben ik helemaal in de “fair Fashion” en koop meer bewust mijn kleding. Leuke winkeltjes zat, kijk ook es op https://sesoen.nl die doen aan fair fashion,..zomaar een tip!

  groetjes Mendy.

  Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.