Fair Fashion, Eerlijke kleding, Eco Fashion
Welkom

Fair Fashion Friday 69

Wow, de eerste Fair Fashion Friday zonder jurk. Ik merkte in veel reacties dat mensen benieuwd zijn wat ik dan nu ga dragen. Niet zoveel bijzonders voor mijn gevoel, haha. Gewoon een beetje casual, zoals ik altijd al doe. Ik denk dat ik wel veel vaker in een fijne jeans rond loop, want het afgelopen jaar heb ik ontdekt dat ik in mijn dagelijks leven het liefst een lekkere spijkerbroek draag.

Fair Fashion, Eerlijke kleding, Eco Fashion

All about fair fashion in 2018

Ik ben zelf niet zo heel erg van het terug en vooruitkijken rond de jaarwisseling. Zulke momenten heb ik meer op gevoel. Wel was ik langzaam al wat veranderingen aan het doorvoeren voor hier. Dat liep wat vertraging op doordat ik me wat liet opslokken door alle media aandacht;-). Het komende jaar ga je hier het volgende zien:

Fair Fashion inspiratie zoals ik altijd al deed. Outfits, eerlijke merken, tweedehands shoptips.

Meer DIY’s: Ik wil graag laten zien dat het maken van kleding moeite en tijd kost, maar dat het ook leuk en makkelijk kan zijn. Het maken van kleding geeft je naar mijn idee meer respect voor de makers van je eigen kleding.

En ik ga – ook zelf – veel meer aandacht besteden aan het maken van een kleinere garderobe. De Capsule wardrobe. Door het afgelopen jaar ben ik er achter gekomen dat ik met heel weinig tevreden kan zijn en dat is iets wat ik graag door wil zetten. Hopelijk inspireer ik ook jullie hiermee…

Fair Fashion, Eerlijke kleding, Eco Fashion


Fair Wear Friday | Outfit of the day

 • Trui: Kuyichi
 • Broek: Via een kledingruil
 • Shirt: Bio Coton van C&A (ik weet niets zeker over eerlijke arbeidsomstandigheden hiervan)

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

2 Comments

 • Leuk, meer DIY’s en kleding maken. Daar ben ik (ook) benieuwd naar!
  Groetjes
  Mar10

  Beantwoorden
  • Leuk! Dsn hoop ik dat je je hart op kunt de komende tijd😉

   Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.