Fair Fashion Friday 67
Fair Fashion

Fair Fashion Friday 67

Op deze Fair Wear Friday laat ik zoals gewoonlijk wat van mijn eerlijke en/of duurzame kleding zien ter inspiratie. Maar vandaag ga ik ook een tip meegeven voor de december feestjes die je misschien tegemoet gaat.

Ik kocht heel vaak voor de kerst en feestdagen iets nieuws. Een mooi jurkje of een setje wat een beetje feestelijk was. Het probleem is dat ik zulke dingen niet meer vaak draag, want meestal draag ik hele casual kleding. Dit jaar ga ik het dus anders doen en ik hoop jij ook.

Tip

Ga eens door de mooie feestelijke kledingstukken in je kast en maak een combinatie die je nog nooit hebt gemaakt. En ga hierbij een beetje uit je comfortzone, dus probeer eens wat dingen waarvan je denkt dat het niks is. Waarschijnlijk kom je voor een leuke verassing te staan ;-). Zo maak je al een hele duurzame stap richting de feestdagen. En mocht je nog over kadootjes inzitten, hier schrijft Hermien een aantal toffe duurzame tips.

Fair Fashion Friday 67

Fair Fashion Friday 67

Fair Fashion Friday 67


Fair Wear Friday Outfit of the day

  • Jurk: Bellamy Gallery
  • Jasje: Preloved ooit gescoord bij de kringloop
  • Schoenen: Preloved Adidas via Episode
  • Tas: MYOMY¬†
  • Ketting: Die maakte ik zelf. Ik heb veel last van uitslag op mijn handen, daarom draag ik mijn trouwring heel vaak aan een ketting.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.