Fair Fashion Friday 65
Fair Fashion

Fair Fashion Friday 65

Een tijdje geleden bedacht ik dat ik weer wel eens zin in een kledingruil had. Inmiddels kan je via Facebook genoeg events vinden waar kleding geruild wordt. Zo volg ik Mira van de Kleretoko op Facebook en via haar vind ik vaak wel een leuk event.

Deze kledingruil was erg grappig. Ik weet niet meer hoe ik er terecht kwam, maar het bleek een studentenkledingruil te zijn en ik ben al tien jaar geen student meer. Maar het maakte niet uit en was erg gezellig. Ik scoorde een lekker warme trui en een paar fijne zwarte laarsjes.

Black Friday

Het is vandaag ook ‘black friday’ overgewaaid uit Amerika. De dag na thanksgiving, waarop mensen helemaal gek lijken worden en op koopjesjacht gaan. Ik doe vandaag aan ‘buy nothing friday’ als tegenhanger.

 


Fair Wear Friday Outfit of the day

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

3 Comments

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.