Fair Fashion Friday 63
Fair Fashion

Fair Fashion Friday 63

Iedereen die bewust bezig is met fair fashion heeft soms van die momenten die je eigenlijk liever niet hebt. Je komt een kledingstuk tegen, het is perfect, je hebt er lang naar gezocht in het ‘eerlijke/duurzame spectrum,’ maar in dit geval is het geen eerlijk kledingstuk. Dat heb ik met de rok van vandaag.

Ik wilde al heel lang een leren rokje, het is een ideaal kledingstuk om met heel veel te combineren. Tweedehands had ik steeds pech, want meestal waren ze te klein. Nieuw kon ik er geen vinden binnen mijn budget.

Toen vond ik deze, kunstleer, hij paste perfect èn hij zit ook heel fijn. Dus ik kocht hem. Toch sta ik er achter, omdat het een duurzame keuze is. Deze rok ga ik waarschijnlijk onwijs veel dragen. Ik hoop dat ik daarmee toch de maker eer bewijs voor het maken van dit (te goedkope) kledingstuk.

Fair Fashion Friday 63

Fair Fashion Friday 63


Fair wear friday Outfit of the day

  • Vest: Preloved (dat vind ik zo’n leuk fancy woord voor tweedehands;-)).
  • Top: De jurk, die ik een jaar lang draag.
  • Rok: Niet duurzaam, niet eerlijk geproduceerd (voor zover ik weet).
  • Panty: Swedish Stockings
  • Schoenen: Mipacha
  • Tas: Gekregen van MYOMY

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

1 Comments

  • Ik durf het bijna niet te vragen.. waar is dat rokje van? Hihi. Je ziet er leuk uit.

    Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.