Fair Fashion Friday 62
Fair Fashion

Fair Fashion Friday 62

In deze tijd van het jaar liep ik een beetje tegen een probleempje aan met mijn jurk. Ik draag nu al 10 maanden dezelfde jurk. (Als je nog wil doneren voor deze actie, dan kan dat hier). De achterkant wordt er niet mooier op, wat ook niet gek is als je een kledingstuk zo lang draagt.

Ik draag mijn jurk dus heel vaak, om de achterkant een beetje te verbergen, in een broek of rok. Alleen dan kan ik geen trui aan, want dan zie je die hele jurk niet meer. Ik had dus vestjes nodig en ik scoorde er een paar tweedehands. Degene op de foto is er één van. Ik kocht het bij onze lokale tweedehandswinkel voor 4 euro. Hij is van G-star Raw en ik heb het idee dat de kwaliteit perfect is, goede score dus!

Fair Fashion Friday 62

Fair Fashion Friday 62


Fair Wear Friday Outfit of the day

 • Vestje: Tweedehands van G-star Raw
 • Top: Dat is dus mijn jurk die ik een jaar lang draag
 • Broek: Bellamy Gallery
 • Schoenen: Tweedehands Shabbies via Marktplaats
 • Riem: Ontzettend oude riem van H&M
 • Tas: Fjällraven Kånken (niet van hun duurzame lijn, maar voor mij een duurzame keuze, want deze gebruik ik iedere dag en de kwaliteit is fijn)

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

1 Comments

 • Wow, wat gaat het al weer hard, nog 2 maanden. Ik weet niet of je er al eerder over hebt geschreven, maar wat ga je in januari doen? Acuut stoppen met de jurk, of ga je toch kledingstukken vaker dragen?
  Groetjes
  Mar10

  Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.