fair fashion friday 59
Fair Fashion

Fair Fashion Friday 59

Als Zeeuws meisje blijft mijn allerfijnste plek toch echt aan het strand. Al maakt het niet uit waar. Als er maar echte zee met golven en zout water is. Zo maakte ik vandaag ook weer mijn fair wear friday foto’s aan het strand.   Ik word daar zo blij van, de zoute geur van het water, het geluid van de golven en vooral de rust.

Vandaag draag ik een top waar ik heel blij mee ben. Twee jaar geleden kocht ik deze als een jurk van Armedangels. Dit jaar maakte ik er een top van, die ik deze zomer zeker meer dan dertig keer gedragen heb. Een succesvol upcycle project als je het mij vraagt.

O ja en mocht je denken dat ik Zero Waste ga (door de tas). Dat is nog niet het geval. De tas kreeg ik van Helga (zonder afval) en is vooral een reminder.

fair fashion friday 59

fair fashion friday 59

fair fashion friday 59

fair fashion friday 59

Fair Wear Friday OOTD

  • Top: Een jurk die ik vermaakte tot top van Armedangels
  • Tas: Gekregen, ontzettend handig die totebags
  • Rok: Eigenlijk een jurk van Bellamy Gallery
  • Panty: Deze is oud van de Hema, maar ik heb ook vergelijkbare van Swedish Stockings
  • Schoenen: Gouwe ouwe, die ik tweedehands kocht op United Wardrobe
  • Ring: Julia Otilia
  • Pinnetjes op mijn top: gekocht via Kruitvat

 

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.