Fair Fashion Friday, Dopper
Welkom

Fair Fashion Friday 56

Volgende week doe ik iets anders aan, echt. Maar vandaag heb ik weer mijn jurk aan met een fijne broek er onder. Een combinatie die gewoon zo goed is dat ik die wel duizend keer kan dragen.

Dat zou je eigenlijk met je hele kast moeten hebben hè? Dat je kleding kan dragen zonder het zat te worden en gewoon lievelingscombinaties hebt die je zonder na te denken aan kunt trekken. Ook al weet ik van mezelf ook dat ik over een paar weken wel weer zin heb in iets anders. En dat ik dan met plezier mijn najaar en winter kleding weer uit de kast trek.

Dopper

Je ziet misschien ook dat ik een mooie gele Dopper bij me heb. Ik ben al jaren fan van Dopper en heb ook nog een rode liggen. De gele komt uit de nieuwe kleurencollectie en kreeg ik toegestuurd. Ik ben eigenlijk geen lifestyle blogger, maar omdat ik de Doppers zo fijn vind geef ik er toch even aandacht aan.

Dopper is eigenlijk een tegenhanger van de plastic waterflesjes. Met herbruikbare design waterflessen van hoogwaardig kunststof en staal wil Dopper bijdragen aan de vermindering van de ‘plastic soup’ milieuproblematiek. Kraanwater is hier hartstikke schoon, dus waarom maken we daar niet meer gebruik van? Het mooie vind ik (ik hou van geven) dat Dopper ook nog een deel van de winst gebruikt voor schoon drinkwater projecten in Nepal. Mocht je er nog geen hebben, kijk even bij de wereldwinkel of een duurzame winkel in jouw plaats en stem met je portemonnee;-).

Fair Fashion Friday, Dopper

Fair Fashion Friday, Dopper

Fair Fashion Friday, Dopper


Fair Wear Friday OOTD

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

2 Comments

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.