Fair Fashion Friday 49
Fair Fashion

Fair Fashion Friday 49

Vroeger deed mijn moeder het al in het voor en najaar, laagjes over laagjes aantrekken. Ik vond het altijd maar onhandig, want uiteindelijk loop je dan te slepen met van alles en nog wat. Mijn oplossing hiervoor was dus òf kou leiden òf het hartstikke heet hebben.

Maar nu, zeker met dit gekke weer in het voorjaar, ben ik overstag gegaan. Ik draag meer laagjes dan ooit. Gisteren was zo’n gekke dag. ’s Ochtends was het echt koud en ’s middags kon ik alles uittrekken, want het was bijna benauwd heet. Ik heb een paar mooie vesten in de kast hangen, dus dat komt weer goed uit…

3 ‘layering’ tips

  1. Als je investeert in vesten en jasjes, koop dan dingen die je met elkaar kunt combineren.
  2. Beter veel iets dunnere laagjes, dan twee dikke. Anders sleep je je naar als het warm wordt.
  3. Neem altijd een wat grotere tas mee als het weer is voor laagjes, anders loop je straks met een vest, een shirt èn een jas over je arm.

Ik zie op Pinterest ook een trend voorbij komen waarbij je een dik vest over een spijkerjas kunt dragen. Een hele fijne combinatie als je het mij vraagt. Spijkerjasjes zijn fijn, ze combineren met alles, maar die van mij zijn strak en ik kan er dus niet veel onder doen. Vandaag doe ik dan ook een dik vest over een spijkerjasje, superfijn! Dragen jullie veel lagen over elkaar? En hoe pak je dat dan aan? Ik ben benieuwd hoe jullie dit doen.

Fair Fashion Friday 49

Fair Fashion Friday 49

Fair Fashion Friday 49

Fair Fashion Friday 49


Fair Wear Friday OOTD

  • Vest: Zara knie, Tweedehands via Marktplaats
  • Spijkerjasje: Heel oud, ooit gekocht bij Primark voor mijn fair fashion periode.
  • Shirt: Bellamy Gallery
  • Jurk: Bellamy Gallery
  • Broek: Vintage Levi 501 via Episode
  • Schoenen: Vintage adidas via Episode

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.