Fair Fashion Friday 46
Fair Fashion

Fair Fashion Friday 46

Deze week is er één die een beetje tegenzit, soms heb je dat. Vorige week beloofde ik jullie een filmpje over de borduursels die ik op een van mijn jurken maakte. Ik heb dus een soort vlog gemaakt, maar ik krijg hem niet van iMovie naar Youtube. Die laat ik even voor wat het is, frustraties genoeg blègh.

Vandaag zit ik aan huis gekluisterd vanwege een (waarschijnlijke) slijmbeursontsteking in mijn heup. Gisteravond kon ik opeens niet meer lopen van de pijn. Nu gaat het gelukkig wat beter, maar het idee is dat je rustig aan doet met zoiets. Past echt fantastisch bij mijn persoonlijkheid, haha.

Fair Fashion Friday 46

Omdat het vorige week ook niet is gelukt, wilde ik vandaag toch een Fair Wear Friday blog maken. De meest simpele die ik kan bedenken, maar toch één waar ik verassend genoeg wel blij mee ben.


Fair Wear Friday OOTD

Jurk: Bellamy Gallery
Panty: Hema van gerecycled materiaal
Haarband: Episode Utrecht
Schoenen: Tweedehands
Telefoon: Fairphone

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

3 Comments

 • Beterschap!
  En wat een heerlijk lichte slaapkamer, mooi!

  Beantwoorden
 • Ik had de Fairphone 1, maar heb hem net ingewisseld. Het plan was om een Fairphone 2 te kopen, maar de camera leek mij onvoldoende (en dat is net wel een belangrijke feature voor mij). Ben je tevreden over je Fairphone?

  Beantwoorden
 • Staat je mooi! Sterkte met je slijmbeursontsteking.

  Beantwoorden

Write a comment