Fair wear friday 42
Fair Fashion

Fair Fashion Friday 42

Weer iets geleend bij LENA

Ik heb al wel vaker verteld denk ik dat ik een abonnement heb bij de Lena Library. Soms twijfel ik er wel eens over of ik het er wel uit haal, maar ik vind het concept zo tof dat ik gewoon lid blijf. LENA library is een kledingbibliotheek waar je kleding kunt lenen als je een abonnement afsluit. Tegenwoordig zijn ze ook online te vinden en kan je ook kleding afhalen op verschillende SWAP points. Daarover volgende week meer…

Mud jeans

Deze keer haalde ik iets van MUD jeans

Ik leende een overheerlijkzittende trui. Sara van When Sara Smiles droeg er ook een pasย in een outfit blogpost. En Klaartje van Catching the glow schreef er nog veel langer geleden ook al over. Nu heb ik em dus geleend, maar eigenlijk zou ik deze wel willen houden!

Hij is gemaakt van gerecyclede denim

Mud jeans staat erom bekend dat ze veel doen met circulair produceren. Zo kan je bij hen ook jeans leasen (manlief doet dit nu). Deze trui is gemaakt van gerecyclede denim, dus oude spijkerbroeken. Deze worden uit elkaar gehaald en de vezels worden gebruikt om nieuwe producten, zoals deze trui van te maken.

Mud jeans


#fairwearfriday OOTD

Jurk: Bellamy Gallery
Trui: Mud Jeans via LENA
Panty: HEMA
Sjaal: HEMA
Schoenen: The Kindreds
Tas: IJhallen

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

3 Comments

  • Heerlijk zo’n dikke trui met die gure wind! Het modelletje en het concept van MUD jeans spreekt mij ook zeker aan. Ik hoop dat er ooit een kledingbieb in Groningen komt.

    Beantwoorden
  • Staat je goed ๐Ÿ‘๐Ÿป

    Beantwoorden
  • Yeaaahhh wat leuk, je hebt de trui ook! ๐Ÿ™‚ Fijn is-ie, he? Ik kan het me helemaal voorstellen als je hem houdt, hihi. En wat tof dat je lid bent van LENA, dat wist ik helemaal niet. Toevallig zit ik er nu ook overal na te denken, misschien ga ik de volgende week een keertje langs.

    Beantwoorden

Write a comment