Bellamy Gallery
Fair Fashion

Fair Fashion Friday 41

Vrijdag is de dag dat ik altijd een van mijn eerlijke, of in ieder geval duurzame outfits laat zien. Eigenlijk puur ter inspiratie. Ik merk nog steeds dat veel mensen me een beetje twijfelachtig aankijken als ik het heb over eerlijke mode. De twee grootste vooroordelen blijven het is duur en is het niet een beetje suf. Dit laatste hoeft al lang niet meer zo te zijn en daarom laat ik zien hoe ik dit aanpak.

Wat betreft duur, ik denk dat als je er niet goed over nadenkt dat dit zo blijft voor veel mensen. Eigenlijk is het zo dat reguliere mode te goedkoop is en eerlijke mode normaal geprijsd is (in veel gevallen dan). Als wij namelijk niet bereid zijn de prijs te betalen die kleding kost, dan betaald iemand anders de prijs. Meestal iemand aan de andere kant van de wereld in een lage lonen land.

Fair fashion

Fair fashion

Bellamy Gallery

Vest

Vandaag laat ik jullie een splinternieuw vest zien, ik heb hem vandaag gekocht op een homesale (hoi Ike;-)) van Bellamy Gallery. Hetzelfde merk als van mijn jurk die ik een heel jaar lang draag. Hij is zo fijn dat ik hem gelijk heb aangetrokken.


Fair wear friday OOTD

Jurk: Bellamy Gallery
Vest: Bellamy Gallery
Panty: Hema
Laarzen: The Kindreds

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

5 Comments

Write a comment