Duurzame Regenjassen
Fair Fashion

Fair fashion friday 39

Ik pak hem van de kapstok, heel erg blij dat ik deze nu heb. Het regent en het is guur buiten. Ik moet op de fiets naar school rijden met drie kinderen. Het is maar een klein stukje, maar je kunt toch flink nat worden… Dit scenario komt regelmatig voor en op die momenten ben ik ontzettend blij met mijn regenjas van Langerchen. Het was even een investering, maar dan heb je ook wat, ik hoop er nog heel wat jaar plezier van te hebben.

fair fashion

LangerChen

Vandaag laat ik jullie mijn supersimpele outfit zien, maar dan wel met een hele toffe jas. Ik kocht hem pas bij Nukuhiva, omdat ik in mijn situatie (vaak op de fiets) gewoon een regenjas nodig heb. Langerchen is een Duits merk, dat jassen maakt met nieuwe technieken. De jassen zijn heel licht, maar wel water en winddicht. Ik heb het getest en het is echt waar. De jassen worden op een eerlijke en duurzame manier gemaakt in China.

Dit is een jas die bij mij absoluut de #30wears gaat halen, het was een duurzame keuze. De rest van mijn outfit vandaag op #fairwearfriday is nog al simpel, maar de jas met de fel oranje details geeft het toch iets vrolijks.

Ik laat iedere vrijdag een eerlijke outfit zien, gewoon om je te inspireren hoe jij het ook zou kunnen aanpakken. En ook om te laten zien dat eerlijk niet perse duur is, maar andere keuzes vraagt. Wil je mee doen of meer inspiratie over #fairwearfriday kan je vragen om lid te worden van de facebookgroep Fair Wear Friday. Je kunt mij ook even een berichtje sturen dan kan ik je uitnodigen.

langerchen

fair fashion

eerlijke kleding


Fair wear friday OOTD
Jas: LangerChen via Nukuhiva
Jurk: Bellamy Gallery (niet meer verkrijgbaar)
Panty: Swedish Stockings
Schoenen: Shabbies tweedehands via Marktplaats

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

6 Comments

 • Mooi mooi mooi!
  Ik heb al jaren een regenjas van Ilse Jacobsen. Ook al zo’n beauty, en niet kapot te krijgen 🙂 Draag hem helaas (!) veel te vaak tegenwoordig, maar ik heb goede hoop op een stralende lente.

  Beantwoorden
  • Dank!! Gaaf dat je al jaren doet met jouw regenjas. Ik hoop dat ik dat ook ga doen met de mijne;-). Enne die lente is er goed ingesprongen nu..

   Beantwoorden
 • Super mooie regenjas, vooral door de kleur accenten.

  Beantwoorden
  • Dank je, ja die kleuraccenten daar viel ik voor;-)!

   Beantwoorden
 • Simpel, maar toch elegant. Is je jurkje niet meer beschikbaar?

  Beantwoorden
  • Dank Gerhilde! Hij is nu niet meer beschikbaar, ik denk in verband met het seizoen. Hopelijk komtie weer terug in het winterseizoen!

   Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.