fair fashion
Welkom

Fair Fashion Friday 35

Vanmorgen was ik even in Leiden voor een afspraak met Mira van Kleretoko’ een webshop met heel erg betaalbare tweedehands kleding. Een visie die wij delen is dat duurzame kleding voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn en we werken daar allebei op onze eigen manier aan.

eerlijke kleding

De universele rechten van de mens

Helaas kon ik niet uitgebreid in Leiden rondneuzen, maar ik heb het idee dat je daar heel goed vintage en tweedehands kunt winkelen. Misschien dat ik over een tijdje nog een hotspots blogpost maak van Leiden. Anyway, tijdens mijn wandeling van het station naar mijn afspraak kwam ik langs deze fantastische muurquote.

Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. – Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Als ik dit op me in laat werken word ik stil. Dit is een verklaring die, als we hem allemaal onderschrijven, ervoor zou zorgen dat deze blog niet nodig zou zijn. Want dan zouden we allemaal onze kleding kopen vrij van kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden…

eerlijke kleding

fair fashion

fair fashion


Mijn Fair Wear Friday outfit

Jas: Tweedehands via Marktplaats
Shirt = Jurk: Bellemy Gallery
Rokje: Zara (al heel oud, van voor mijn fair fashion keuze)
Panty: Swedish Stockings
Schoenen: Shabbies via Marktplaats
Sjaal: Hema

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

5 Comments

 • Wauw wat een krachtige quote!

  Beantwoorden
 • Wat leuk dat je in Leiden was! En Mira ontmoet hebt, ik ben ook groot fan van haar Kleretoko. Als je nog eens in de buurt ben, zullen we dan eens afspreken?

  Beantwoorden
  • Hey Hermien! Ik heb er aan zitten denken om je te mailen, maar ik had niet zoveel tijd dus ik heb het even gelaten:-P. Maar het lijkt me superleuk om een keer af te spreken en misschien een hotspot tourtje te doen?

   Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.