fair fashion
Fair Fashion

Fair fashion friday 32

 

Wow wat ben ik onder de indruk van jullie positieve reacties op mijn actie! Echt ontzettend lief, mensen die mijn bericht delen, leuke tekeningetjes maken en gewoon een lief berichtje sturen. Ik was ontzettend zenuwachtig en bang dat er maar een paar mensen zouden doneren, erg he? Maar de donaties blijven maar binnendruppelen, zo tof dankjewel!!!

Ik zit vandaag bij Ikea te werken en heb gelijk hier in de buurt mijn fair fashion friday foto’s gemaakt. Lekker met mijn bonte vest over de welbekende jurk. Een combinatie die ik graag draag. Ik merk dat ik soms die jurk echt even op wil vrolijken, want donkerblauw kan al snel degelijk en netjes overkomen. Nu is dat soms wel handig, maar het is niet altijd mijn ding.

Wat zouden jullie trouwens vinden van een workshop leren naaien, breien of haken? Ik ben er zelf van overtuigd dat als je iets zelf maakt, je waardering voor kleding enorm stijgt. Je beseft dan dat kleding niet vanzelf ontstaat en er plezier, maar ook zweetdruppels in zitten…

eerlijke kleding

fair fashion

Eerlijke kleding

fair fashion

eerlijke kleding


Muts: Made by me
Vest: Made bij me
Jurk: Bellamy Gallery
Panty: Swedish Stockings
Schoenen: Tweedehands via United Wardrobe

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

11 Comments

 • Ik vind je vest super!

  Beantwoorden
 • Mooie foto’s!!

  Beantwoorden
 • Oh ja een workshop haken lijkt me tof! Ik wil ook wel zon vest 🙂

  Beantwoorden
 • Hoi!
  Leuke outfit! Ik vroeg mij af of je tevreden bent over swedish stockings? Ik vind ze best prijzig, dus ik vroeg mij af of ze wel hun tijd mee kunnen? (Panty’s zijn zo moeilijk om duurzaam te vinden)

  Beantwoorden
  • Ja ik ben er wel tevreden over. De kwaliteit vind ik goed, in vergelijking met mijn Hema pantys gaan deze niet pluizen bijvoorbeeld. Ik heb ook een paar zwarte, daar kwam uiteindelijk een ladder in bij mijn teen. Omdat ze zo duur zijn heb ik deze gestopt, dat had ik nog nooit gedaan bij mijn Hemapanty;-), dus mijn gedrag wordt er ook duurzamer van.

   Beantwoorden
 • Ik vind je vest echt geweldig

  Beantwoorden
 • Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from soermheew? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. With thanks

  Beantwoorden

Write a comment