jogakledingonline fair fashion
Fair Fashion

Eerlijke yoga of sportkleding van yogakleding online

Om maar gelijk heel eerlijk te beginnen: Ik doe niet echt aan yoga… Oké Lidia, maar waarom schrijf jij dan een artikel over yogakleding? Heel simpel, omdat ik wel yogakleding draag. Lekker verwarrend dus. Wil je meer weten over yoga en alles wat daarmee te maken heeft, dan kan je een kijkje nemen bij Haily. Vandaag deel ik iets met je over eerlijke en duurzame yogakleding van yogakledingonline.

jogakledingonline fair fashion

Waarom draag ik yogakleding

Het antwoord is heel simpel, omdat het vaak duurzaam gemaakt is. Het is uit onderzoek gebleken dat de meeste yoga beoefenaars ook bewust en duurzaam willen leven. Dus eigenlijk al mijn sportkleding is yogakleding. Ik doe bijvoorbeeld iedere dag (behalve in het weekend) een workout. Daarvoor is deze kleding ook perfect. Het voordeel van yogakleding is dus dat het vaak eerlijk en goed gemaakt is en dat het perfect zit.

Yogakleding online, wie zijn het en wat vind je er?

Ik mocht een yogabroek van het eerlijke merk Armedangels testen voor yogakleding online. Dit is een grote webshop met enorm veel keuze voor dames, heren en accessiores. De dames van deze webshop willen graag dat er zoveel mogelijk beschikbare yogakleding is, wat bij jou als persoon past. Er is zelfs de mogelijkheid dat je bij hen langs gaat in Polsbroek om te passen.

jogakledingonline fair fashion

jogakledingonline fair fashion

Mijn broek van Armedangels zit ontzettend fijn. De kwaliteit is hoog en het merk produceert kleding op een eerlijke manier. Stoffen die gebruikt worden, zijn onder andere 100% biologisch katoen. Armedangels kleding is GOTS, Fairwear en Fairtrade gecertificeerd. Ze hebben ook leuke shirts die je ook heel goed buiten yoga of sporten om kunt dragen.

Wat ik ook kan waarderen is de recyclebare verpakking waarmee de kleding verstuurd wordt. De broek is in een recyclebare verpakking verstuurd en er wordt gestimuleerd om de doosjes te hergebruiken.

jogakledingonline fair fashion

jogakledingonline fair fashion

jogakledingonline fair fashion

Outfit of the day

Trui: Rommelmarkt IJhallen

Shirt: Bellamy Gallery

Broek: Armedangels via yogakledingonline

Sokken: Sukha Amsterdam

Haarband: Handmade by me

jogakledingonline fair fashion

Kortingscode 10%

Doe je aan yoga, of vind je het fijn om tijdens het sporten duurzame kleding te dragen, neem zeker een kijkje op deze website. Je kunt 10% korting krijgen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, of misschien vind je iets bij de SALE.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

3 Comments

 • Yogakleding kan perfect voor andere doelen dienen ook. 🙂

  Beantwoorden
 • Yogakleding is altijd en overal fijn, toch? 😉 Leuk artikel! En wat een goede vondst, die trui!

  Beantwoorden
  • Ja fijn he! Yogakleding is eigenlijk altijd ademend en zacht, heerlijk!

   Beantwoorden

Write a comment