Eerlijke outfit
People Tree

Eerlijke outfit: Homemade & vintage

Eerlijke kleding

Vandaag deel ik met jullie weer een eerlijke outfit. Ik ben, zoals dat dan bij mij werkt, even uit mijn comfortzone gestapt en heb een outfitpost gemaakt. Dit keer met de jurk waar veel mensen al benieuwd naar zijn. De jurk die ik zelf heb gemaakt, patroontje tekenen, knippen, naaien en klaar. Ik kan nog steeds niet geloven dat het zo makkelijk was en dat het ook nog eens zo goed gelukt is. Ik dacht altijd, ik zal eerst wel een paar mislukkelingetjes maken voordat ik het onder de knie heb, want zo gaat dat vaak met dingen maken bij mij.

Eerlijke kleding

Eerlijke kleding

Eerlijke kleding

Eerlijke outfit

Vintage

Ik hoop dat het weer een stukje inspiratie voor jullie is wat maar weer duidelijk maakt dat stijl en eerlijke of duurzame mode best samen kunnen gaan. Een vergelijkbare eerlijke en duurzaam geproduceerde jurk kan je hier bij People Tree vinden, of hier bij Miss Green.

Jurk: Home made
Jasje: Hema (oud)
Ketting: People Tree
Schoenen: Vintage

“Wat makes you different, makes you beautiful”

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment