Eerlijke kinderkleding ninie
Welkom

Eerlijke kinderkleding Ninie

Ze is lief, vrolijk, eigenwijs, ze is een prinses en tegelijkertijd een acrobaat, zo vat ik mijn dochter samen in een paar woorden. Ze lijkt wel een beetje op Ninie: Ninie weet wat ze wil en houdt ervan om te dansen en springen, knutselen, naar vlinders en bloemen te kijken, zich verkleden en op het strand te spelen. Daarnaast is ze gek op roze, vrolijke felle kleuren, stoere kleren afgewisseld met mooie jurken. Vandaag laat ik wat zien over de vrolijke webshop Ninie.

Eerlijke kinderkleding ninie

Eerlijke kinderkleding ninie

Ik vind eerlijke kinderkleding belangrijk

Ik koop voor mijn dochter graag mooie eerlijke kleding, dat zal geen verassing zijn. Maar ze heeft er zelf ook een behoorlijke mening over. En soms is dat wel ingewikkeld en hebben we fiks ruzie op de vroege ochtend over wat ze aan trekt. Meestal laat ik haar gewoon haar gang gaan, zij moet er tenslotte in lopen en zich er prettig in voelen.

Maar toen ik Lisa vroeg welke jurk ze wilde uitkiezen bij Ninie was ze in de wolken. Ze ging voor de zebra jurk en verbaasde mij daar weer mee haha. Ik dacht dat ze voor iets roze zou gaan. Helemaal happy laat ze vandaag aan jullie haar zebra jurk zien.

Eerlijke kinderkleding ninie

eerlijke kinderkleding

De kinderkleding van Ninie

Judith, het gezicht achter Ninie en de moeder van Nienke (ninie), begon deze webshop zes jaar geleden. Het idee is dat deze online winkel voor meisjes tot tien jaar vrolijkheid en gezelligheid uitstraalt en daar slagen ze in. Het leuke vind ik dat ze dit ook op een mooie manier doen. De kleding die je er kunt kopen is eerlijk gemaakt en kwalitatief goed. Je kunt er meisjes kleding kopen van verschillende merken, maar Judith heeft ook haar eigen vrolijke Ninie collectie. Het jurkje wat Lisa draagt is hier ook van.

Heb jij ook zo’n leuk eigenwijs meisje in je omgeving, kan je voor haar ook zo’n leuk jurkje scoren. Je krijgt tot en met 30 april 20% korting op de kleding van ninie.nl. Hiervoor kun je de kortingscode allaboutfairfashion20 gebruiken.


Deze blog is in samenwerking met ninie.nl geschreven.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

1 Comments

  • Ah zo leuk die zebra jurk! Tof dat ze zo haar eigen mening heeft. Ik weet nog wat voor discussies ik vroeger had met mijn moeder. Poeh, haha!

    Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.