Duurzaam Valentijn
Fair lifestyle

Drie duurzame Valentijn tips

Mijn man heeft een hartgrondige hekel aan de commercie rondom Valentijn. Toch kom ik wat romantiek betreft gelukkig niks te kort gelukkig. Hij vind dat hij romantische gebaren moet kunnen maken iedere dag van het jaar en niet alleen op Valentijnsdag. De reden dat ik dat niet erg vind is bijvoorbeeld omdat ik bijna iedere week bloemen krijg van hem en hij altijd de deur voor me openhoudt, klassiek galant zeg maar. Ik vind mezelf na tien jaar samen nog steeds een enorme mazzelaar.

Valentijn Duurzaam

Duurzame Valentijn

Eerst was ik het niet helemaal eens met manlief. Ik hield wel van die romantiek rondom valentijn. Nog steeds wel hoor. Maar tegelijkertijd haalt het ook alle creativiteit en eigenheid weg die je zelf in een romantische dag kunt stoppen. Daarom wil ik je vandaag drie duurzame en romantische tips geven voor jouw Valentijnsdag.

  1. Zoek een aantal leuke foto’s van jullie samen en maak er een enorme poster of kaart van. Schrijf daarop alles, maar dan ook alles wat je kunt bedenken wat je lief zo speciaal maakt.
  2. DIY een romantisch t-shirt. Hier vind je wel twintig leuke voorbeelden. Ben je niet zo goed in DIYen, kijk eens bij de lokale kringloop winkel. Heel veel kringlopen hebben wel een soort ‘thema’ hoek ingericht rondom valentijn.
  3. Wil je toch een echt cadeau geven, kijk eens bij de wereldwinkel. Ze hebben nu een hele toffe Dopper-actie. Dan steun je ook ondernemers in ontwikkelingslanden zodat zij op deze manier toegang tot de Europese markt krijgen en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen.

Denk je dat je hier iets mee kunt? Ik ga zelf alledrie mijn tips morgen in de praktijk brengen. Hopelijk leest mijn lief vandaag niet mee, haha. Wat gaan jullie doen met valentijn? Pak je groots uit, of juist helemaal niet?

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

1 Comments

  • Wij zijn allebei geen fan van Valentijnsdag, inderdaad vanwege de commerce errond. En echt romantische types zijn wij allebei niet. Misschien moet ik zelf nog eens romantisch uit de hoek komen voor hem, na Valentijnsdag dan. 🙂

    Beantwoorden

Write a comment