one dress one year
One dress one year

Dress Diary #8

Na mijn blog van vorige week heb ik echt superlieve reacties gehad bedankt! Dat is wel het toffe van bloggen, ik schrijf er eerlijk over, maar jullie als lezers bemoedigen me dan weer. Ik denk dat ik misschien wel een algehele winterdip heb en dat de zon gewoon lekker moet gaan schijnen. Herkennen jullie dat een winterdip en doe je er ook wat tegen?

one dress one year

fair fashion

Deze week heb ik gewerkt aan verschillende leuke samenwerkingen. Ik geloof dat ik ben gaan opvallen in blogland en dat is wel leuk om te merken. Houdt het in de gaten want in de komende weken komen er een aantal leuke acties aan.

dress diary

Gat

Mijn eerste gaatje verscheen in mijn jurk. Gelukkig niet mega groot en heel makkelijk te herstellen. Ook mijn blauwe Swedish Stockings heeft een gaatje, dus dat wordt naaien jongens! Iets anders wat me jurkgerealteerd opvalt is dat als ik mijn jurk langer dan twee dagen draag, mijn achterwerk er in staat. Als ik een wasje doe is het weer helemaal weg, maar eigenlijk wil ik zo min mogelijk wassen. Daar blijft kleding veel mooier van. Hebben jullie misschien tips wat je daar tegen kunt doen?

one dress one year

De mouwen gaan eraf

Ook wil ik binnenkort de mouwen eraf gaan halen. We gaan richting het voorjaar en aangezien ik veel vesten draag denk ik dat het wel kan. Ik overweeg om er een DIY van te maken op film. Nu denk ik dat ik bij de ene jurk de mouwen eruit haal en bij de andere de mouwen inkort, dan heb ik zeker voor warme dagen ook een alternatief.

Wil je ‘one dress, one year’ voor Solidaridad nog steunen, dan kan dat ook hier bij Whydonate.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

9 Comments

 • Misschien kan even strijken helpen? Ik weet eigenlijk niet wat de invloed van strijken is op je kleding, ik doe het zelf zo min mogelijk haha. Wat fijn dat je weer een beetje opgepept bent en wat een leuke combinatie met dat (spijker?)jasje en de bruine riem!

  Beantwoorden
  • Strijken schijnt niet supergoed te zijn, maar dat doe ik soms ook. Helpt niet helemaal enne Dank!

   Beantwoorden
 • Misschien helpt een nachtje buiten hangen in de vochtige nachtlucht! Dat wordt ook aangeraden voor wollen kleding, die je niet te vaak moet wassen. In de mist is helemaal ideaal!

  Valt het alleen maar op als je hem uithebt? Of lubbert die extra om je achterwerk als je hem aanhebt. Dan maakt het toch niet zoveel uit?

  Ik ben benieuwd naar je filmpje.

  Beantwoorden
  • Yep buitenhangen of in de douche hangen heb ik nog niet geprobeerd, dat ga ik doen;-).

   Beantwoorden
 • Misschien even ophangen in de douchecel na het douchen? Een soort stoombeurt. Zoiets heb ik weleens als tip gekregen om kleding op te frissen, zonder te wassen.

  Beantwoorden
 • Super leuke combinaties met je jurk hier weer Lidia. Vooral met je rokje en met de riem, staat je allebei erg goed! En leuk hoe anders je jurk daarmee elke keer wordt!

  Beantwoorden
 • Je kunt de mouwen bewaren en evt. een elastiekje bovenin doen zodat je armwarmers hebt als het eens een koud dagje is.

  Beantwoorden
  • Ja ik was inderdaad van plan om de mouwen te bewaren en er weer in te naaien als het koud wordt in oktober ofzo.

   Beantwoorden

Write a comment