One dress one year

Dress Diary #6

Als ik nu uit het raam kijk is het grijs en nat, weer om onder een dekentje te kruipen en de hele dag netflix te kijken op de bank. Ik hoor iedereen om me heen verlangen naar lente en eerlijk gezegd heb ik dat ook.

Blèh gevoel

Ik was de afgelopen week een aantal dagen ziek. Dus ik heb mijn jurk even in de kast gehangen en heb in het weekend lekker in mijn joggingbroek en dikke truien rondgehangen. Heel eerlijk gezegd was dat wel even fijn. Misschien is het zo dat als je je beroerd voelt, je ook niet zoveel zin hebt in jurken. Ik was het in ieder geval even zat.

Nog steeds wel een beetje hoor. Ik bedoel, ik ga echt niet stoppen met het dragen van de jurk hoor! Maar deze week heb ik smorgens een beetje zo blèh gevoel. En dat terwijl ik vorige week nog zo positief was.

Waar ik dan wel blij van wordt..

Het was weer even geleden, maar vorige week begon ik weer met het maken van van dingen. Ik haakte een trui voor dochterlief en naaide er een legging bij van een mooi organic stofje, wat ik kocht bij Sewnatural. Ook begon ik weer met breien en man wat is dat goed voor mijn hoofd. Iets moois maken, daar wordt ik echt onwijs blij van!

Dus ook voor de lente heb ik een aantal creatieve ideeën die ik wil gaan uitproberen met mijn jurk. Iets leuks om naar uit te kijken. Ook ben ik superblij met een aantal toffe samenwerkingen die er aan zitten te komen. Kortom, het is niet allemaal blèh, gelukkig. En de lente komt er absoluut aan!

Wat betreft de ‘one dress, one year’ actie, heb ik zitten spelen met het idee dat jij ook mee kunt doen voor bijvoorbeeld een maand. Wat vinden jullie daarvan? Zou je bereid zijn om een maand lang dezelfde jurk te dragen om daarmee mijn actie te steunen en wat sponsors te zoeken?

Wil je ‘one dress, one year’ voor Solidaridad nog steunen, dan kan dat ook hier bij Whydonate.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

2 Comments

  • Hoi! Mijn eerste keer op je site, maar wilde even zeggen dat ik je foto’s echt leuk vorm gegeven vind 🙂 origineel!

    Beantwoorden
    • Dankjewel Irma, leuk dat je even een kijkje neemt!

      Beantwoorden

Write a comment