One dress one year

Dress Diary #4

Ik ben alweer ruim een maand bezig met mijn ‘one dress, one year’ actie, wat vliegt de tijd. Als ik zo zit te typen denk ik, heb ik eigenlijk nog wel wat boeiends te vertellen? Mijn jurk voelt heel normaal, ik trek hem iedere dag aan en tegelijk merk ik dat ik ook meer dan genoeg kan variëren met de overige kledingstukken die ik heb.

Het enige wat me opvalt is dat ik soms steeds terug val op hetzelfde kleurenpalet. Ik draag nu veel basic blauw en wit, terwijl ik altijd wel enorm was van de kleuren en printjes. Toen ik afgelopen weekend bij de kringloop was (Stichting ARM in Utrecht Hooggraven, aanrader!!) kocht ik toch nog een frambozenrood vestje, om gewoon wat meer kleur aan mijn kleding toe te voegen.

Bellamy Gallery, de winkel waar ik mijn jurk kocht geeft ook verschillende stylingtips bij de kleding die je er koopt. Ik denk dat ik daar ook nog gebruik van ga maken ter inspiratie.

Wil je trouwens nog doneren aan mijn actiedoel voor ‘one dress, one year’ dan kan dat hier. Het geld wat je doneert gaat naar Solidaridad, een organisatie die zich inzet voor eerlijke omstandigheden van arbeider tot consument in de kledingindustrie.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

6 Comments

 • Oe, leuk met die streepjes erbij! 🙂 Wat ik me dus stiekem de hele tijd afvraag: ben je niet bang dat de lange mouwen heel warm gaan zijn in de zomer? Of heb je daar een slim plannetje voor? 🙂

  Beantwoorden
  • O dat is een vraag die ik al heel vaak gekregen heb, maar ik vergeet er iedere keer over te schrijven;-). Maar.. ja ik heb een slim plannetje, haha.

   Beantwoorden
 • Nu zou ik dat frambozenrood vestje ook wel willen zien eigenlijk. 🙂

  Beantwoorden
  • Hij komt zeker een keertje langs op Fair Fashion Friday;-).

   Beantwoorden
 • Heel herkenbaar die basic vibe. Ik blijf ook maar blauw, zwart, wit dragen. Dit terwijl ik zo van die retro prints hou. Tijd voor actie!

  Beantwoorden

Write a comment