One dress one year, fair fashion
One dress one year

Dress Diary #20 bijna de laatste!!!

One dress, one year, nog een maand te gaan

Nog een maand te gaan en dan heb ik een heel jaar lang dezelfde jurk gedragen, wow. Ik heb alle foto’s verzameld die ik in mijn dress diary heb laten zien. En ik realiseer me dat ik nog veel meer combinaties gemaakt heb met de jurk, ongelofelijk.

En wat heb ik allemaal wel niet meegemaakt met #onedressoneyear! Er zijn onwijs veel mensen geweest die positief hebben gereageerd op de actie, superbedankt daarvoor!! Ik stond in de krant, kwam op tv, gaf verschillende interviews, onwijs tof dat ik op deze manier eerlijke en duurzame mode onder de aandacht mocht brengen. De komende maand wil ik op Instagram mijn jurk iedere dag nog even laten zien. (want daarna gaat hij echt de kast in voor een tijdje ;-))

En dan de actie voor Solidaridad. Op dit moment staat de teller op 804 euro en ik zou heel graag de 1500 willen halen. Willen jullie mij helpen? Hier kan je doneren, maar misschien wil je deze actie ook delen op Social Media?

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie positieve woorden, je steun aan de actie voor Solidaridad en ook voor het feit dat je nadenkt over de omstandigheden in de kledingindustrie! Het heeft me geraakt het afgelopen jaar en het geeft me ook hoop dat eerlijke kleding op een dag normaal zal worden.

 

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.