One dress one year

Dress Diary #18 vakantie

De vakantie is weer bijna voorbij. Bij ons zijn de kinderen gewoon heel de tijd thuis, dus ik moet af en toe een beetje tijd zoeken om te bloggen. Maar ik begin er weer ritme in te krijgen. Tijd voor weer een update van mijn #onedressoneyear actie.

Nog even kort over de actie, voor het geval je nog maar net mee leest op All about fair fashion… Ik draag het hele jaar lang dezelfde jurk (ik heb er twee) om meer aandacht te vragen voor eerlijke kleding. Daarbij haal ik geld op voor Solidaridad, een organisatie die onder andere inzet voor de kledingindustrie. Je kunt er hier meer over lezen.

Heb ik het tijdens de vakantie vol gehouden om de jurk de hele tijd te dragen?

Ik was er zelf wel benieuwd naar. Wij houden namelijk van basic en avontuurlijk op vakantie gaan. Dus meestal pak ik een aantal broeken, shirts en misschien een rokje in. Maar nu had ik natuurlijk die jurk…

Ik moet zeggen ik heb een keer of drie gespijbeld. We hadden prachtig weer en gingen vaak een dag zwemmen en wandelen. Stel het je zo voor, je maakt een fijne wandeling om een prachtig meertje dwars door de bossen en over de rotsen en vervolgens spring je lekker met de kids in het water. Dan draag ik gewoon het liefst een bikini, korte broek en shirt. En dat heb ik dus gedaan.

Maar eerlijk is eerlijk, de rest van de dagen heb ik dus gewoon mijn jurk gedragen. En dat viel best mee.

En dan nog iets…

Mijn man vertelde me pas in een heel eerlijk gesprekje dat hij de jurk ook wel een klein beetje zat is. Oeps!

Nee hoor, hij vindt het fantastisch dat ik dit doe en staat er helemaal achter. Maar hij is het net als ik wel eens even zat om iedere dag diezelfde jurk weer te zien. Dus ik denk dat ik vanaf 1 januari wel met een paar knallende outfits moet komen;-).

Wil je nog doneren voor de actie, dan kan dat hier. Ik lees trouwens ook de  superlieve berichtjes die jullie achterlaten. Bedankt en sowieso iedereen die de actie al gesteund heeft, ontzettend bedankt!!!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

2 Comments

  • Ik vind het knap dat je het zo volhoudt en ook dat je ‘de jurk’ nog zo veelzijdig weet te combineren. Even spijbelen moet kunnen in de vakantie, zeker als het maar een paar dagen is. Je doet het geweldig!

    Beantwoorden

Write a comment