One dress one year

Dress Diary #17

Ik heb besloten mijn Dress diary maandelijks te gaan schrijven, omdat ik wekelijks eigenlijk niet altijd evenveel boeiends te vertellen heb. Soms ben ik mijn jurk zat en soms gaat het prima.

Een paar weken geleden…

Wow wat baalde ik deze week van mijn jurk zeg! Ik ontdekte ook wat laddertjes in mijn ‘goede’ jurk. Op deze jurk wil ik ze wat minder zichtbaar repareren, zodat ik één van de twee jurken ook wat neutraler kan dragen. Ook op de andere jurk zag ik weer extra laddertjes. Ik ben bang dat als dit zo door gaat ik het jaar niet kan volmaken. Ook heb ik niet zoveel zin om iedere avond te gaan zitten naaien aan mijn jurk. Aan de andere kant wil ik dit gewoon doorzetten tot het eind, dus pak ik die naald en draad toch maar weer op en ga ik er weer voor. Ik zit trouwens deze week ook op de helft!! Het aftellen kan dus beginnen, haha.

Een nieuwe jurk erbij

Deze week had ik een begrafenis. Het voelde niet zo prettig om met een gerepareerde, al een beetje afgedragen jurk te verschijnen. Na wikken en wegen besloot ik er toch nog een derde jurk bij te kopen. Nu heb ik dus drie dezelfde jurken. De nieuwe bewaar ik voor nette gelegenheden, zoals feestjes, begrafenissen en meetings waarbij ik er toch wat netter uit moet zien.

Ik ben trouwens al over de helft met mijn jurk!!! De donaties stagneren een beetje, best jammer! Ik ben bezig om de actie weer een boost te geven na de zomervakantie. Zoals ik al vertelde, het dragen van de jurk wordt een beetje gewoon, dus ik heb er niet meer zoveel verhalen over. Maar ik hoop toch nog iedere maand een belevenis voor jullie op te schrijven. Ik ben bijvoorbeeld heel benieuwd hoe ik het ga doen tijdens onze basic vakantie in Scandinavië straks!

Wil je toch nog doneren, dan kan dat hier,
alvast superbedankt!!!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment