One dress one year

Dress Diary #12

Langzamerhand ben ik mijn garderobe aan het verzomeren. Een aantal zomerkledingstukken moet ik in de doos laten zitten omdat ik die niet aan kan doen bij mijn jurk. Vooral andere jurkjes eigenlijk, blijkbaar draag ik die veel in de zomer;-).

Via een kledingruilfeestje scoorde ik deze broek en vestje. Ideaal voor deze tijd waarin het soms super warm is en dan opeens weer koud. Ik ben blij met deze broek, ik hou van dit model. Jurk erin sneakers eronder en het is helemaal mijn ding. Het kan me even niet schelen of het in het modebeeld past ja of nee.

dress diary 12

Afgelopen weekend droeg ik deze combinatie. Het shirt is ook van Bellamy Gallery net als waar ik mijn jurk vandaan heb. Het model draagt ook leuk over mijn jurk, dat is soms lastig met een shirt heb ik ontdekt. Ik moet zeggen dat ik erg te spreken ben over de kwaliteit van de kleding van Bellamy Gallery. Mijn jurk houdt het na drie en een halve maand nog steeds prima, maar ook hun andere kleding zit fijn en valt mooi.

Dat is iets wat ik zo fijn vind aan eerlijke en/of duurzaam geproduceerde kleding. Er wordt vaak gelet op goede kwaliteit van de stof en het blijft lang mooi. Het klinkt afgezaagd vind ik dat eerlijke mode je een goed gevoel geeft. Wat mij betreft gaat het niet alleen om het goede gevoel. Maar toch is het zo, sinds ik alleen maar eerlijke kleding koop, ben ik veel blijer met mijn kleding.

Wat is jullie ervaring. Is eerlijke kleding beter van kwaliteit? En ben je er ook blijer mee?

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

5 Comments

 • Ik ben blij dat ze daar ook 2XL hebben, dan kan ik ook eens iets duurzaams scoren. Dat viel tot nu toe niet mee…..of 2e hands of zelf maken van duurzame stofjes.

  Beantwoorden
  • Dat is bij mij hetzelfde. Duurzame kleding vinden in grote maten is niet altijd evident … Ik plaatste afgelopen week mijn eerste bestelling bij Bellamy Gallery. 🙂

   Beantwoorden
   • Wat leuk Gerhilde, ik hoop dat het mooi valt en je er lang plezier van hebt!

    Beantwoorden
  • Ja fijn he? Die laatste optie kan ook leuk en heel creatief zijn, dat doe ik zelf ook;-).

   Beantwoorden
 • Wat een slim idee om een top/ trui over een jurk te dragen. Zo ziet het er gelijk anders uit.

  Beantwoorden

Write a comment