One dress one year

Dress Diary #1

Zoals jullie misschien al gelezen hebben draag ik voor een heel jaar lang iedere dag dezelfde jurk. Het leek me leuk om hier een soort dagboek over bij te houden. Ik heb al veel superleuke reacties gekregen en vooral veel mensen die wel nieuwsgierig zijn naar hoe dit gaat aflopen. Daarom heb ik besloten om wekelijks een ‘diary’ te schrijven over mijn ervaringen met ‘De Jurk.’

Inmiddels draag ik hem bijna twee weken, niet iedere dag, want ik lag een aantal dagen ziek op de bank. Dus niet in mijn jurk, maar in m’n pyjama. Rotgriep. Het eerste wat me is opgevallen is dat ik het eigenlijk wel relaxed vind om ’s ochtends niet na te denken over wat ik aan doe, want dat is heel simpel De Jurk. Bij ons zijn de meeste ochtenden best hectisch, met kinderen in de kleren krijgen, ontbijten, tandenpoetsen, naar school brengen en tussendoor ook nog ademhalen. Het bevalt me dus wel prima.

Ik hoef alleen te bedenken welke panty, legging, en/of broek en vest ik aan trek. Voor nu heb ik nog genoeg variatie combinaties in mijn hoofd.

Waar ik wel even tegenaan liep is dat ik dus best veel panty’s draag nu, maar dat er maar heel, heel erg weinig eerlijke alternatieven zijn. Ik heb voor nu toch maar drie verschillende soorten bij reguliere winkels gekocht omdat ik even geen puf had voor een zoektocht naar eerlijke variaties. Heel menselijk, maar ik vind het toch niet zo leuk van mezelf…

De eerlijke Swedish Stockings kan ik tot nu toe alleen in zwart en donkerblauw vinden. Wel handig, maar ook een beetje saai. Ik ga dus nog op zoek naar een eerlijke (yoga) legging, want die heb je wel in heel veel verschillende variaties en kleuren. En misschien probeer ik er zelf nog wel één te maken.

Dat was in het kort mijn week in De Jurk… Hoe was jullie week?

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

4 Comments

 • Leuk om te lezen hoe je er mee bezig bent.

  Herkenbaar wat je schrijft dat je soms even geen puf hebt om op een eerlijke zoektocht te gaan. Zo kocht ik ook laatst wanten voor mijn zoon. Hij had ze nodig en ik had even geen idee waar ik die nog kon krijgen, overal op!

  Ben wel benieuwd of je in het dagelijks leven mensen treft die het gaat opvallen en er iets van zeggen. Mensen die het nog niet weten van jou. Dat lijkt mij wel interessant. Misschien een reden om het nog niet aan iedereen te vertellen 😉

  Succes!

  Beantwoorden
  • Ja ik ben ook wel benieuwd of me dat gaat overkomen. Tot nu toe ben ik zelf degene geweest die erover vertelde. Als het voorkomt ga ik er zeker over schrijven;-).

   Beantwoorden
 • Dat zijn al vier heel verschillende outfits met dezelfde jurk. Leuk, die variatie!
  Ik ga jouw dress diary met veel interesse volgen 🙂

  Beantwoorden

Write a comment