Casual Outfit, Fair Fashion, Eerlijke kleding
Fair Fashion

Casual outfit ‘the way I like it’

Er wordt mij heel vaak gevraagd wat mijn stijl is. Blijkbaar is dat best belangrijk in fashionbloggersland. Ik zie me niet direct als een fashion blogger trouwens. Ik hoop meer dat All about fair fashion een inspiratieplatform voor eerlijke kleding wordt.

Casual, makkelijk en met kleur

Vandaag laat ik weer een outfit zien, die mijn stijl best goed weergeeft. Casual, makkelijk (want ik ben moeder en moet vandaag werk èn zieke kids managen) en met kleur, het liefst een diepe kleur.

Casual Outfit, Fair Fashion, Eerlijke kleding

Casual Outfit, Fair Fashion, Eerlijke kleding

Casual Outfit, Fair Fashion, Eerlijke kleding

Casual Outfit, Fair Fashion, Eerlijke kleding

Outfit of the day

Headband

Deze maakte ik zelf. Het maken van kleding en accessoires maken me bewust van de tijd en het geld wat erin zit. Hierdoor voel ik ook respect voor de makers van míjn kleding.

Shirt

Armorlux, dit Franse merk heb ik gekocht bij Nukuhiva Fair Fashion. Armorlux produceert met aandacht voor mens en milieu. Ze gebruiken organic cotton en worden op een eerlijke manier gemaakt.

Broek en Tas

Beide gekregen en/of geruild tijdens een kledingruilfeestje. Een kledingruil is echt de meest goedkope en duurzame manier om aan variatie in je kledingkast te komen.

Schoenen

Gekocht bij Toms, zij zeggen het volgende over hun productie: “Wij maken schoenen van duurzaam en veganistisch materiaal. Wij gebruiken natuurlijke hennep, biologisch katoen en gerecycled polyester. Deze materialen worden gebruikt in het bovenleer, de voering en in de binnenzoolbekleding. Ook onze verpakkingen produceren we zo bewust mogelijk. Zo zijn onze schoenendozen voor 80% gemaakt van gerecycled afval en worden bedrukt met milieuvriendelijke soja-inkt. Onze schoenen worden gemaakt in China, Ethiopië en Argentinië gemaakt. Wij zijn ons bewust van de moeilijkheden die gepaard gaan met een wereldwijde productieketen. Daarom houdt ons personeel zelf actief toezicht op en leiding over onze leveranciers en verkopers. Zo weten we zeker dat het verantwoord ondernemen niet onder druk komt te staan.”

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

2 Comments

  • Wat een mooie foto’s weer! Leuk zo binnen. Dat lukt mij toch nooit zo goed. Fijn dat dat kan n winterse tijden!

    Beantwoorden
  • Ja, dat is altijd wel een uitdaging mijn fotografie, voor deze heb ik mijn halve kamer verbouwd haha.

    Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.