Capsule Wardrobe
Fair lifestyle

Capsule Wardrobe V: Shoes and Bags

Capsule Wardrobe

Capsule Wardrobe

Een nieuw jaar en weer tijd voor deel vijf van mijn capsule wardrobe (1,2,3,4). Deze keer mijn schoenen en tassen. Het voorbeeld wat ik gebruik zegt een paar lage laarsjes, een paar sneakers en een paar pumps. En dan nog twee tassen, een kleine en een grote. Nu draag ik nooit pumps, dus die kwamen er bij mij ook niet in. Ik vond het een heel erg lastige ‘categorie’ omdat ik altijd veel schoenen heb gehad. Daarbij kwam ik er achter dat ik veel schoenen had in specifieke kleuren of voor bij een speciaal setje. Ik heb dus verschillende schoenen weggedaan of verkocht, omdat ik ze bijna nooit draag.

Ik koos voor het volgende:

schoenen

  • lage laarsjes
  • ballerinas
  • sneakers

Tassen

  • Een grotere handtas
  • Een klein schoudertasje

It’s a fresh new year and time to take my next step in my capsule wardrobe (1,2,3,4). For now my shoes and bags. I use for my capsule wardrobe an example and this one says one pair of boots, pumps and sneakers. And for the bags you need a big one and a small one like a clutch or a shoulder bag. 

But I never ever wear pumps, so I had to choose something else. And I figured that I have a lot of shoes for specific outfits, so it was hard to make a choice for my capsule wardrobe shoes. I sold some shoes and other ones I gave to the thrift store. 

Shoes

  • Boots with a small heel
  • Ballerinas
  • Sneakers

Bags

  • A bigger handbag
  • Little shoulder bag

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.